Je li to moguće

Spremaju se dva ‘luda’ transfera: U igri su Ronaldo i Neymar i nezamisliv novac

Hina

REUTERS

REUTERS

Kako pišu 'otočani' Manchester United je spreman platiti nestvarnih 400 milijuna eura francuskom PSG-u za Neymara, a Parižani bi te novce proslijedili Real Madridu za Cristiana Ronalda



Prema pisanju britanskih medija ovoga ljeta spremaju se dva ‘luda’ transfera u koje su uključeni brazilski i portugalski majstor Neymar i Cristiano Ronaldo.


Kako pišu ‘otočani’ Manchester United je spreman platiti nestvarnih 400 milijuna eura francuskom PSG-u za Neymara, a Parižani bi te novce proslijedili Real Madridu za Cristiana Ronalda.


Čelinci PSG-a su nedavno od Brazilca zatražili da se vrati u Francusku kako bi nastavio s oporavkom, ali on je to odbio. Nije se želio vratiti niti na proslavu naslova prvaka Francuske već je radije kartao poker u Brazilu što je zasmetalo vodstvu pariškog kluba. Britanski mediji tvrde kako Neymar u ugovoru ima klauzulu po kojoj od 1. rujna 2018. može otići iz Pariza, ali ne za manje od 300 milijuna eura.




Neymar je u prvoj sezoni sa PSG-om postigao 28 pogodaka i dodao 19 asistencija u 30 odigranih utakmica.


Ukoliko se ovaj transfer ostvari Francuzi su spremni sve novce uložiti u Ronalda. Nije tajna da je Portugalac imao problema sa španjolskim zakonima i da želi novi izazov u karijeri.


Ljut je i što mu Realov predsjednik Florentino Perez nije spreman dati novu povišicu plaće. PSG mu može ponuditi i traženu plaću i novi izazov.