Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 1
Sutra: 11° 11° 1
9. prosinca 2019.
Izvrstan početak

Sarajevska slava Roberta Prosinečkog: Toliko su ga salijetali da je zaboravio po što je krenuo

foto: REUTERS
foto: REUTERS
Autor:
Objavljeno: 16. listopad 2018. u 19:49 2018-10-16T19:49:14+02:00

S devet bodova iz tri susreta u Ligi nacija koje je osvojio s Bosnom i Hercegovinom, Robert Prosinečki plasirao se među najomiljenije sportske radnike u susjednoj zemlji.

Iako je njegov dolazak na mjesto selektora Bosne i Hercegovine izazvao različite reakcije, među kojima je bio i nemali broj onih što su stavljale upitnike na stručnost i podobnost hrvatskog trenera da preuzme reprezentaciju susjedne zemlje, stotpostotnim uspjehom u Ligi nacija Prosinečki je makar privremeno začepio usta kritičarima.

Prosinečki je napravio čudo! Tako glasi jedan od naslova u bosanskohercegovačkim medijima, a svi, bez iznimke, odaju priznaje hrvatskom treneru.

U trenucima svoje sarajevske slave Prosinečki se požalio da ne može proći ulicom od tapšanja po leđima.

- Zbog brojnih ljubitelja nogometa koji su htjeli čuti informaciju iz prve ruke o tome kako smo se nosili sa Sjevernom Irskom te šta spremam za susret naše reprezentcije u Austriji ili se fotografirati sa mnom „za uspomenu i dugo sjećanje“, zaboravio sam kupiti ono po što sam krenuo. No, ne žalim. Svaki susret s onima koji znaju cijeniti posao koji radim, zajedno s našim reprezentativcima, izuzetno cijenim i ne smatram gubljenjem vremena. Radovao sam se zajedno s brojnim Sarajlijama. Za kupovinu bit će vremena i nek drugi put, rekao je sarajevskim medijima Prosinečki.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.