Filip Bradarić

SUZA SUZU STIŽE: Zaslužio sam ljepši rastanak od Rijeke

P. N.

Filip Bradarić

Filip Bradarić

Dojma sam da je ta priča s Bordeauxom cijelo vrijeme bila klimava, pogotovo što je predsjednik Rijeke s predsjednikom Cagliarija već ranije sve dogovorio - tvrdi Bradarić



RIJEKA Filip Bradarić oglasio se u jedinom hrvatskom sportskom dnevniku prvi put nakon transfera u Cagliari i objasnio zbog čega je prihvatio ponudu iz Serie A, a ne iz francuske Ligue 1 koja je za Rijeku bila puno povoljnija, a za igrača barem jednako atraktivna.


– Duže vrijeme sam govorio da mi je Italija prvi izbor, da mi taj način igre odgovara, dok o Bordeauxu ne znam što bih uopće rekao kada ni u jednom trenutku nisam dobio ozbiljnu ponudu. Dojma sam da je ta priča s Bordeauxom cijelo vrijeme bila klimava, pogotovo što je predsjednik Rijeke s predsjednikom Cagliarija već ranije sve dogovorio – rekao je Bradarić, koji nije zadovoljan s načinom na koji se rastao od Rijeke.


– Žao mi je na kraju što nije sve ispalo korektno, ali nisam prvi s kojim je tako. Iz Rijeke nosim samo lijepe uspomene i ne bih volio da neke druge stvari bace mrlju na sve ono što je bilo dobro u protekle tri i pol godine. Mislim da sam bio maksimalno korektan prema klubu, kada je trebalo produžiti ugovor, unatoč sugestijama sa strane da ću za šest mjeseci moći potpisati za drugi klub bez odštete i dobiti veći novac, želio sam ostati korektan prema Rijeci. Isto vrijedi i za transfer u Bolognu, ostao sam uz momčadi da bismo pokušali izboriti Ligu prvaka i mislim da sam zbog svega zaslužio ljepši rastanak, a ne sve što se događalo zadnjih dana – dodao je Bradarić i demantirao forumsku tvrdnju da je odlaskom iz Rijeke pobrisao sve fotografije u dresu Rijeke sa svojega instragram profila.




– To nema veza s vezom i zbog jedne izmišljotine ljudi su me počeli drugačije doživjljavati. Tri i pol godine nikome nije smetalo što nisam stavljao fotografije Rijeke na svojim društvenim mrežama, što nisam slavio golove Hajduku… Glupo mi je što se uopće moram opravdavati za nešto što se nije dogodilo. Iz Rijeke nosim stvarno prekrasne uspomene – kazao je Filip za SN.