Izvršni odbor HNS-a

NIŠTA IH NIJE ZADOVOLJILO Grb HNS-a se neće mijenjati, protiv Azerbajdžana se igra u Maksimiru

P. N.

Izvršni odbor HNS-a usvojio je sve potrebne materijale za redovnu programsku sjednicu Skupštine HNS-a koja će biti održana 20. prosinca s početkom u 11.30 sati u hotelu Westin u Zagrebu



ZAGREB Pod rukovodstvom predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Davora Šukera, u Zagrebu je održana sjednica Izvršnog odbora Saveza.


Izvršni odbor HNS-a usvojio je sve potrebne materijale za redovnu programsku sjednicu Skupštine HNS-a koja će biti održana 20. prosinca s početkom u 11.30 sati u hotelu Westin u Zagrebu. Pritom su prihvaćeni prijedlog programa rada Saveza te financijski plan za 2019. godinu.


Donesena je odluka kako će hrvatska reprezentacija utakmicu Europskih kvalifikacija za EURO 2020. godine protiv Azerbajdžana (21. ožujka 2019.) odigrati na stadionu Maksimir u Zagrebu.




Usvojene su odluke o Kalendaru natjecanja za 2019. godinu, novi Pravilnik o licenciranju, te nova Odluka o visini naknade za treniranje i razvoj igrača.


Nakon provedenog javnog natječaja za prijedloge izgleda novog grba Hrvatskog nogometnog saveza, a imajući u vidu izvještaj Komisije za izdavačku djelatnost, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza odlučio je kako niti jedno pristiglo rješenje ne bi predstavilo poboljšanje u odnosu na postojeći grb te stoga neće mijenjati aktualni grb za sljedeći natjecateljski ciklus. HNS se ovim putem zahvaljuje svim autorima na uloženom vremenu, trudu i kreativnosti tijekom ovog procesa.