Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. studenoga 2019.
Smjena na Krimeji

Mikac više nije trener Orijenta, Milinović prvi kandidat za nasljednika

Marin Mikac više nije trener Krimječana/Foto Arhiva NL
Marin Mikac više nije trener Krimječana/Foto Arhiva NL
Autor:
Objavljeno: 20. ožujak 2019. u 21:57 2019-03-20T21:57:00+01:00

Hvala Mikcu na suradnji, međutim naša je procjena da moramo reagirati nakon dva uzastopna poraza, posebno onoga domaćeg od Zagorca. Trener je u takvim situacijama uvijek najslabija karika... Naša je procjena da će promjena trenera donijeti efekte – prenio je Marinko Koljanin, dopredsjednik kluba zaključke IO-a.

RIJEKA Marin Mikac više nije trener nogometaša Orijenta 1919. Smijenjen je jednoglasnom odlukom klupskog Izvršnog odbora koji se okupio po povratku predsjednika kluba Saše Matijaša s poslovnog puta.

– Hvala Mikcu na suradnji, međutim naša je procjena da moramo reagirati nakon dva uzastopna poraza, posebno onoga domaćeg od Zagorca. Trener je u takvim situacijama uvijek najslabija karika... Naša je procjena da će promjena trenera donijeti efekte – prenio je Marinko Koljanin, dopredsjednik kluba zaključke IO-a.

Novi trener trebao bi biti ustoličen u idućih dan-dva. Neslužbeno, prvi kandidat je Damir Milinović, koji je u fazi razlaza s Koperom...

– Ako slučajno ne pronađemo novog trenera u idućih dan, dva posegnut ćemo za internim privremenim riješenjem za subotnju utakmicu u Poreču – dodao je Koljanin.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.