Gužva u Argentini

Messi: Dybala i ja ne možemo igrati zajedno

Hina

REUTERS

REUTERS

U Juventusu on ima istu ulogu kao ja u Barceloni. Igrao bi po lijevoj strani pored mene i ne bi bio iskorišten, kazao je Messi za Fox Sport



Najbolji argentinski nogometaš Lionel Messi istaknuo je u razgovoru za talijanski sportski portal Gianluca Di Marzio kako ne postoji nikakav sukob između njega i reprezentativnog suigrača Paula Dybale, ali da su zajedno došli do zaključka da neće igrati zajedno.


»Paulo i ja smo pričali, a sve što je rekao je istina. U Juventusu on ima istu ulogu kao ja u Barceloni. Igrao bi po lijevoj strani pored mene i ne bi bio iskorišten. Teško nam je obojici biti na lijevoj strani. Razumijem Dybalu«, kazao je Messi za Fox Sport.


Najbolji nogometaš svijeta osvrnuo se i na nadolazeće Svjetsko prvenstvo, istaknuvši kako je Argentina na prošlom SP izgubila u finalu protiv Njemačke.




»Ovo SP je za neke igrače možda i posljednje te smatram kako je ovo prava prilika da se pokažemo i pobjedimo. Nismo favoriti kao Brazil i Španjolska«, izjavio je Lionel Messi dodavši kako su Njemačka i Francuska također dobre momčadi, ali da ih to neće spriječiti da pruži svoj maksimum.


Prije nekoliko dana trener argentinske reprezentacije Jorge Sampaoli nije uvrstio Dybalu na popis igrača za prijateljske utakmice protiv Italije i Španjolske, a sada je vrlo vjerojatno kako on neće sudjelovati na Svjetskom prvenstvu.


»Nije korektno da se govori kako je Dybala otpao za Svjetsko prventsvo. Nije pozvan iz razloga što sam htio vidjeti druge igrače. I dalje mi je u mislima i još uvijek ima šansu da ode u Rusiju«, rekao je Sampaoli i dodao da situacija nije ista kod njega i kapetena Intera Maura Icardija.