Odjeci iz Kranjčevićeve

MATJAŽ KEK: Suđenje? Moramo razmišljati kako se izvući iz negativne serije

Denis Frančišković

Matjaž Kek/D. LOVROVIĆ

Matjaž Kek/D. LOVROVIĆ

 Želim dati igračima podršku, ali jasno mi je da moramo puno raditi, ispravljati greške iako u nekim fazama nismo tako loše izgledali - kaže trener Rijeke



ZAGREB Matjaž Kek, trener Rijeke, ovako je vidio poraz od Lokomotive u Kranjčevićevoj ulici.


 – Teško je biti pametan poslije ovakvog poraza. Lokomotiva je zasluženo pobijedila, dali su golove, mi nismo… Jasno da su neke odluke utjecale na događaje na terenu. Bila je to zanimljiva utakmica s dvije ekipe koje su željele igrati. Situacija kod prvog gola? Vidio sam… Imao tu puno ljudi koji su za to odgovorni, mi moramo prije svega razmišljati kako da se svi skupa izvučemo iz ove negativne serije. Jasno da nam je poslije crvenog kartona bilo izuzetno teško. Dobro smo otvorili utakmicu dok nismo dobili gol. U srijedu je nova utakmica i mi moramo gledati prema naprijed. Suđenje neka analiziraju oni koji su za to odgovorni. Jasno mi je da smo premalo opasni prema naprijed iako nam nedostaju neki igrači. Moramo misliti na utakmicu u Kupu, one znaju biti itekako opasne ako se ne uđe kako treba. Želim dati igračima podršku, ali jasno mi je da moramo puno raditi, ispravljati greške iako u nekim fazama nismo tako loše izgledali.


Goran Tomić, trener Lokomotive:




– Rijeka je u uvodu bila opasnija, poslije smo mi imali bolje šansi i više kontranapada. Ponosan sam, odigrali smo kvalitetno svih 90 minuta i zasluženo pobijedili. Travnjak? Odličan, možda i najbolji u ligi.