Dinamo vs. Rijeka

MARIO GAVRANOVIĆ: Rijeka je još uvijek najkvalitetnija nakon Dinama

Portal Novilist.hr

Mario Gavranović/L. STANZL/PIXSELL

Mario Gavranović/L. STANZL/PIXSELL

Kek je otišao, bio je vrhunski trener, ali došao je također kvalitetan trener. Bišćana osobno ne poznajem, ali sam o njemu čuo puno pozitivnoga - rekao je bivši napadač Rijeke



RIJEKA Marin Leovac se oporavlja i mogao bi se vratiti u Dinamovu obranu baš na Rujevici protiv svojih bivših suigrača. Kod Leovca se to još ne može tvrditi sa stopostotnom sigurnošću, no zato je kod Marija Gavranovića situacija puno jasnija. Iskusni napadač, pristigao u Maksmir s Rujevice prošle zime, sigurno će predvoditi modri napad u derbiju nadolazeće subote.


– Sigurno da je to za mene emotivnija utakmica od drugih, jer je to klub u kojem sam igrao, s kojim sam ostvario najveće uspjehe u njegovoj povijesti. Uvijek mi je lijepo vratiti se tamo i vidjeti ljude s kojima sam proveo dvije prekrasne godine. Jasno, očekujem bolji rezultat nego prošli put, tada smo zasluženo izgubili – izjavio je Gavranović za tiskano izdanje Sportskih novosti.


Osvrnuo se i na promjene na riječkoj klupi, odlazak Matjaža Keka i dolazak Igora Bišćana.




– Po mojem mišljenju. Rijeka je još uvijek najkvalitetnija momčad HNL-a poslije Dinama, uvjeti za rad tamo su odlični. Istina, Kek je otišao, bio je vrhunski trener, ali došao je također kvalitetan trener. Bišćana osobno ne poznajem, ali sam o njemu čuo puno pozitivnoga. Podigla se Rijeka nakon te rezultatske krize, očekujem još jednu tvrdu, tešku utakmicu. Na Rujevici nikome nije lako, pa ni Dinamu. No, jasno je da mi i tamo želimo pokazati naš šampionski gard, ali kao i dosad, bude li tako, vjerujem u još jedan uspjeh – poručio je Gavranović za jedini hrvatski sportski dnevnik.