Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 1n
Sutra: 8° 8° 1n
21. veljače 2019.
Smješteni u Marriott

KOCKASTI NA MJESTU SREĆE Drugi put tijekom ruske avanture u Nižnji Novgorodu

Foto Marko CVIJANOVIĆ
Foto Marko CVIJANOVIĆ
Autor:
Objavljeno: 29. lipanj 2018. u 21:48 2018-06-29T21:48:58+02:00

S “kockastima” je prvi put u hotel stigao i predsjednik Hrvatskoga nogometnoga saveza, Davor Šuker, nekadašnji “vatreni” koji će svojim nasljednicima imati što reći o tome kako se na velikim natjecanjima pobjeđuju Danci. I postižu golovi vrataru Schmeichelu

NIŽNJI NOVGOROD Hrvatska nogometna reprezentacija oprostila se večeras od svoje “Šumske rapsodije” u Roščinu i stigla u Nižnji Novgorod. Drugi put tijekom svoje ruske avanture. Prvi put je grad Maksima Gorkog bio sretan, valjda će biti i drugi put. Doček je po običaju bio vrlo srdačan. Pogotovo zahvaljujući sveprisutnim “juventinima” koji su se iz petnih žila trudili dozvati svoje ljubimce među hrvatskim reprezentativcima, Marija Mandžukića i Marka Pjacu.

“Marioooo, Markoooo, Mariooo, Markooo, Marioooo, Markooo….” I tako u nedogled. Marko i Mario ljubazno su im mahnuli i uputili se prema svojim sobama. Valjalo je pronaći potrebni mir. Utakmica osmine finala s Danskom je pred vratima, treba posložiti misli.

S “kockastima” je prvi put u hotel stigao i predsjednik Hrvatskoga nogometnoga saveza, Davor Šuker, nekadašnji “vatreni” koji će svojim nasljednicima imati što reći o tome kako se na velikim natjecanjima pobjeđuju Danci. I postižu golovi vrataru Schmeichelu.

Zanimljivo, hotel “Kulibin Park” u kojemu je hrvatska reprezentacija prvi put boravila u Nižnjem Novgorodu, ovaj je put prva rezervirala Danska pa je “kockastima” pripala čast boraviti u “Marriottu”. Istom hotelu gdje je uoči međusobne utakmice s Hrvatskom odsjela argentinska reprezentacija. Samo… Tada je uokolo luksuznoga hotela vladala puno veća gungula. Trube, bubnjevi, bučna podrška… Nije pomoglo. Messi i društvo nestali su s terena...

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
S pet zvjezdica napunite sezonu brzo, lako i jednostavno