Serie A

Juventus pobjedom zasjeo na vrh ljestvice, Milan opet razočarao

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Milan je na San Siru ponovo razočarao odigravši tek 0-0 protiv Sassuola, a Ante Rebić nije nastupio za domaći sastav



RIM U susretu 16. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je u Torinu pobijedio Udinese sa 3-1 vrativši se barem privremeno na vrh ljestvice Serie A.


Torinska “Stara dama” je sav posao obavila u prvom dijelu postigavši tri gola. Dva je zabio Cristiano Ronaldo (9, 39), a jednog Leonardo Bonucci (45+1). Do kraja susreta gosti su uspjeli tek ublažiti poraz, u četvrtoj minuti sudačke nadoknade zabio je Ignacio Pussetto.


Atalanta se nakon slavlja u Ukrajini protiv Šahtara i plasmana u osminu finala Lige prvaka nije uspjela oporaviti i poražena je na gostovanju kod Bologne sa 1-2. Rodrigo Palacio (12) i Andrea Poli (53) zabili su za domaćine, dok je pogodak za momčad iz Bergama zabio Ruslan Malinovski (60). Mario Pašalić je igrao cijeli susret za Atalantu.




Milan je na San Siru ponovo razočarao odigravši tek 0-0 protiv Sassuola. Ante Rebić nije nastupio za domaći sastav.


U prvom nedjeljnom susretu Verona, koju vodi Ivan Jurić, i Torino su odigrali 3-3 nakon što je domaćin u posljednjih 20 minuta zabio tri gola. Torino je poveo golovima Cristiana Ansaldija (37, 61) i Alexa Bernguera (55), no Verona je uspjela iščupati bod. Strijelci su bili Giampaolo Pazzini (70-11m), Valerio Verre (77) i Mariusz Speinski (84).


Na ljestvici vodi Juventus sa 39 bodova, Inter je drugi s bodom manje, ali i utakmicom manje, dok je Lazio treći sa 33 boda.