Primera

Je li Ronaldo ukrao gol Modriću? “Kraljevi” se izvukli u zandnjim minutama

Hina

REUTERS

REUTERS



U susretu 33. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid i Athletic Bilbao su na stadionu Santiago Bernabeu odigrali 1-1, a najzaslužniji za izjednačujući pogodak Reala u 87. minuti bio je Luka Modrić.


Gosti su poveli u 14. minuti golom Inakija Williamsa koji je odlično reagirao ispred Keilora Navasa. Real je u nastavku susreta imao čak 70 posto posjeda lopte, te 28 udaraca prema suparničkim vratima, ali je baskijski sastav sve do same završnice odolijevao napadima ‘Kraljevskog kluba’


Ipak, Real je izjednačio u 87. minuti. Luka Modrić je pucao s ruba kaznenog prostora, a Cristiano Ronaldo petom dodirnuo loptu koja je završila u golu. Bio bi to pogodak i da portugalski majstor nije dirao loptu.




Modrić je odigrao cijeli susret, dok Mateo Kovačić nije ulazio u igru.


Bio je to drugi uzastopni remi ova dva kluba nakon što su u prvom susretu ove sezine na San Mamesu igrali 0-0. Ujedno i prvi bod Athletica u domu ‘Kraljevskogg kluba’ nakon 13 uzastopnih poraza.


Na ljestvici vodi Barcelona sa 83 boda, Athletico Madrid na drugom mjestu ima 71 bod i utakmicu manje, a treći je Real Madrid sa 68 bodova. Athletic Bilbao je na 12. poziciji sa 40 bodova.