Dobre vibracije

Igrači Dinama su istrčali ispred Jurišićeve i družili se sa svojim navijačima

Ivana Vaupotić

Igrači Dinama upili su sjajno ozračje koje vlada među navijačima Dinama/Foto D.KOVAČEVIĆ

Igrači Dinama upili su sjajno ozračje koje vlada među navijačima Dinama/Foto D.KOVAČEVIĆ



ZAGREB Kasni poslijepodnevni sati ponedjeljka u Dinamu su bili rezervirani za jačanje spona s navijačima, i to ispred klupskog fan shopa na početku Jurišićeve ulice, u neposrednoj blizini spomenika Stjepanu Radiću. Modra služba za odnose s javnošću za tu je prigodu pripremila vrlo jak sastav, kojem su »istrčali«: Dominik Livaković, Petar Stojanović, Marin Leovac, Dani Olmo, Izet Hajrović, Nikola Moro, Amer Gojak, Mario Gavranović, Dino Perić i Danijel Zagorac.


– Svi jedva čekamo početak utakmice s Atalantom. Ranije sam igrao u Ligi prvaka i jako dobro znam što nas tamo očekuje. To je elitno natjecanje u kojem nastupaju najbolji svjetski igrači – istaknuo je Stojanović.





Suvišno je isticati da je dvjestotinjak okupljenih navijača ohrabrivalo igrače, uvjeravajući ih da imaju što pokazati na međunarodnoj pozprnici. Zvuči otrcano, ali na svakom koraku su se osjećale dobre vibracije, a ne treba sumnjati da će takvo ozračje sutra navečer biti još izraženije. Naime, ulaznice za dvoboj s Atalantom su odavno rasprodane.