Sporazumni raskid ugovora

Hajduk razriješio Kopića koji je završio u bolnici, Eriksson mogući nasljednik!

P. N.

Sven Goran Eriksson/Foto REUTERS

Sven Goran Eriksson/Foto REUTERS

Donijeli smo ovu odluku nakon dodatnih konzultacija s gospodinom Kopićem. Uvjereni smo da je ovo bilo najbolje rješenje za Klub, a našem dosadašnjem treneru i njegovim suradnicima zahvaljujemo i želimo puno uspjeha u daljnjoj karijeri - istaknuo je predsjednik Uprave HNK Hajduk Jasmin Huljaj



SPLIT Željko Kopić više ni službeno nije trener Hajduka.  Na Hajdukovim stranicama objavljene su izjave sada već bivšeg trenera i predsjednika kluba. 


– Živio sam Hajduk deset mjeseci najintenzivnije moguće, a rastanak je također bio upravo takav. Hvala predsjedniku Huljaju i cijelom klubu, mišljenja sam da je rastanak u ovom trenutku najbolje rješenje – kazao je sad već bivši trener Bijelih Željko Kopić. 


– Donijeli smo ovu odluku nakon dodatnih konzultacija s gospodinom Kopićem. Uvjereni smo da je ovo bilo najbolje rješenje za Klub, a našem dosadašnjem treneru i njegovim suradnicima zahvaljujemo i želimo puno uspjeha u daljnjoj karijeri – istaknuo je predsjednik Uprave HNK Hajduk Jasmin Huljaj.




Inače, koliko teško je Kopić primio cijelu ovu situaciju potvrđuje i to da je u jutarnjim satima četvrtka završio u splitskoj hitnoj zbog boli u predjelu prsiju. Procurilo je da bi Kopića mogao naslijediti i legendarni Šveđanin Sven Goran Eriksson čije usluge su navodno ponuđene vodstvu splitskoga kluba.