SP Rusija

Grabar-Kitarović nervoznija od Dalića i našeg tima: Obećala sam Modriću da ću posebno navijati za njega

Hina

Igor Kralj/PIXSELL

Igor Kralj/PIXSELL

"Moje srce će biti uz sve njih. Prošli put je Subašić bio heroj utakmice i prozvali su ga ministrom obrane što je prilično zgodno, ali je ne želim nikoga posebno favorizirati. Moram ipak reći da san nakon utakmice s Danskom obećala Luki Modriću da ću večeras posebno navijati za njega i vjerujem da će on odigrati sjajnu utakmicu", zaključila je predsjednica RH



Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović po dolasku u Soči prvo je posjetila hotel u kome su smješteni naši reprezentativci i razgovarala s izbornikom Zlatkom Dalićem.


“Ja sam više nervozna nego izbornik Dalić i naš tim. Dečki se sada odmaraju. Večeras ćemo svi biti u mislima, a pogotovo u srcima s njima”, izjavila je predsjednica RH nakon razgovora s izbornikom Zlatkom Dalićem i podsjetila da je ona obećala našim nogometašima u Nižem Novgorodu da će ih doći bodriti i u Sočiju.


“Kao što znate ja sam tu službeno, a na utakmici će biti predsjednik ruske Vlade gospodin Medvedev kojemu ću se pridružiti u VIP loži. Neće mi biti lako suzdržavati se u onim emotivnim trenucima za kojih vjerujem da će ih večeras biti puno. Neće biti lako jer će oni u publici večeras imati 12-og igrača i očekujem puno ruskih navijača koji će snažno navijati na ovom velikom stadionu. Vjerujem u veliku, lijepu i fer utakmicu i naravno vjerujem u našu pobjedu”, kazala je predsjednica i još jednom potvrdila da je tijekom razgovora izbornik Dalić bio smiren. 




“Gospodin Dalić je posebna osoba jer osim što je izvrstan selektor koji zna prepoznati tu tehničku vrijednost u svakom nogometašu on je i izvrstan psiholog koji podiže moral naše reprezentacije. Posebno mi se kod naše nacionalne vrste sviđa njihov timski duh i način na koji selektor s apsolutnim povjerenjem prilazi svakom igraču”, rekla je predsjednica naglasivši da među reprezentativcima nema posebnog favorita. 


“Moje srce će biti uz sve njih. Prošli put je Subašić bio heroj utakmice i prozvali su ga ministrom obrane što je prilično zgodno, ali je ne želim nikoga posebno favorizirati. Moram ipak reći da san nakon utakmice s Danskom obećala Luki Modriću da ću večeras posebno navijati za njega i vjerujem da će on odigrati sjajnu utakmicu”, zaključila je predsjednica RH.