Još malo pa gotovo

Filip Bradarić u Splitu čeka bijeli dim s Rujevice

P. N.

Filip Bradarić/S. DRECHSLER

Filip Bradarić/S. DRECHSLER

S Rujevice su potvrdili ispravnost talijanskih izvora koji tvrde da je transfer težak šest milijuna eura. U klupskoj kasi će ostati nešto više od pet kada se namire igrač i bivši klubovi.



RIJEKA Filip Bradarić vratio se u Split nakon što je u ponedjeljak u Rimu obavio liječnički ugovori i potpisao petogodišnji (pred)ugovor s Cagliarijem. Veznjak na odlasku iz Rijeke u obiteljskom domu čeka bijeli dim s Rujevice, odnosno konačan dogovor klubova i potpis ugovora o transferu nakon čega će se moći ostvariti njegov prijelaz u redove talijanskog prvoligaša. S Rujevice je stigla informacija da bi se tijekom dana trebao i formalno privesti posao kraju, te potvrda da su talijanski izvori najbliži odštetnom iznosu koji se spominje. Transfer je težak oko šest milijuna eura, no Rijeci će kada namiri potraživanja igrača (10 posto), odnosno njegovi bivši klubovi (Hajduk) ostati nešto više od pet milijuna eura. Više je u klupsku kasu donio samo Andrej Kramarić svojim prijelazom u Leicester City – 10 milijuna eura.


Nogometaši Cagliarija danas putuju u Tursku gdje imaju zakazane dvije pripremne utakmice (Trabzonsport i Bešiktaš), koje će Bradarić sigurno preskočiti. Za njega je u Cagliariju pripremljen poseban program priprema pa je puno vjerojatnije da će prvi nastup upisati u prijateljskom ogledu protiv Atletico Madrida.