Projekt

FEŠTA NA SPLITSKOJ RIVI Projekt otkupa dionica Hajduka ”Za sva vrimena”

Hina

Foto Miranda Cikotic/PIXSELL

Foto Miranda Cikotic/PIXSELL



U organizaciji udruge »Naš Hajduk« večeras na splitskoj rivi traje javno predstavljanje nastavka projekta otkupa dionica pod sloganom »Za sva vrimena«, a uz sve to će se održati i koncert Marijana Bana i Diktatora.


Okupilo se nekoliko tisuća navijača i građana, a na rivi je cijela prva postava Hajduka, te Mario Pašalić koji potpisuje monografiju »Bili dres u boji«.Ante Erceg je dobio nagradu članova za najbolje ocijenjenog igrača Hajduka u protekloj sezoni. Dobra vijest je i što je Tomislav Mamić spreman otpisati dvije rate koje udruga »Naš Hajduk« mora platiti za 25 posto dionica Hajduka.

Kako je i najavljeno tijekom programa se održalo snimanje milenijske fotografije, a građani se mogu na tri lokacije uključiti u projekt i preuzeti prigodne zahvale za sudjelovanje.


Inače, sve je počelo prije desetak dana kada je na Poljudu predstavljena monografija »Bili dres u boji«, potom je projekt »Za sva vrimena« predstavljen članovima i donatorima na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB), a kulminacija svega je večerašnji centralni događaj na rivi.Jedan od ciljeva udruge»Naš Hajduk« u projektu je tematski park na Poljudu u kojem će biti ispisana imena i prezimena svih donatora koji će u sljedećih devet godina za svoj klub izdvojiti barem 7500 kuna.