Nisu sretni...

Engleski mediji: Reprezentacija je površna, prestrašena i panična

Hina

Premda 'Gordi Albion' nakon poraza od Italije (1-2) i Urugvaja (1-2) još uvijek nije ispao, većina medija smatra kako je 'brazilska priča' završila.



LONDON Sasvim očekivano britanski mediji su prepuni ‘crnila’ u svojim komentarima nakon drugog poraza engleske reprezentacije na svjetskom prvenstvu u Brazilu.


»Engleska reprezentacija je površna, prestrašena, panična i nedovoljno kvalitetna,« zajednička je ocjena ‘otočkih’ medija nakon poraza od Urugvaja (1-2) koji je englesku vrstu gurnuo na začelje skupine D nakon dva kola.


Premda ‘Gordi Albion’ nakon poraza od Italije (1-2) i Urugvaja (1-2) još uvijek nije ispao, većina medija smatra kako je ‘brazilska priča’ završila.




»Ironija sudbine je da je engleske nade ugasio najbolji igrač i strijelac Premiershipa,« piše Daily Mail koji je najkritičniji prema izborniku Royu Hodgsonu.


»Nemamo se ćemu nadati, s ovakom igrom i obranom nema nikakvog jamstva da ćemo pobijediti i Kostariku,« piše Daily Mail.


‘Another one bites the dust’, naslovnica je The Suna koji citira naslov poznatog singla britanskog rock sastava »Queen«.


»Još jedno veliko razočaranje,« dodao je Guardian, navodeći kako se u ‘pet traumatičnih brazilskih dana’ sve uništilo što se posljednjih godina stvaralo.


»Hodgson je izgubio povjerenje javnosti i morao bi razmisliti o svojoj budućnosti na klupi reprezentacije,« piše Guardian.


Za Times je najveći tragičar kapetan Steven Gerrard. »Engleska je skupo platila dvije njegove pogreške«, dok je Daily Telegraph upozorio kako je nemoguće »ignorirati Gerrardove pogreške u engleskom porazu«