Pripreme za SP

Čile bolji od Srbije, Maroko od Slovačke

Hina

REUTERS

REUTERS

Srbija je na SP u Rusiji u skupini E s Kostarikom (17. lipnja), Švicarskom (22.lipnja) i Brazilom (27. lipnja), dok se Čile nije uspio plasirati na svjetsko prvenstvo



Sinoć su odigrane tri prijateljske nogometne utakmice, a pobjede su upisali Čile i Maroko, dok su Italija i Nizozemska utakmicu završile bez pobjednika.


Čile je, u sklopu priprema za SP u Rusiji, u Grazu pobijedio Srbiju sa 1-0 (0-0), a jedini pogodak na utakmici postigao je u 88. minuti Guillermo Maripan.


Srbija je na SP u Rusiji u skupini E s Kostarikom (17. lipnja), Švicarskom (22.lipnja) i Brazilom (27. lipnja), dok se Čile nije uspio plasirati na svjetsko prvenstvo.




Maroko, koji je u Rusiji u skupini B s Iranom (15. lipnja), Portugalom(20. lipnja) i Španjolskom (25. lipnja), pobijedio je u Ženevi Slovačku sa 2-1 (0-0). Golove za Maroko su zabili Ayoub Kaabi (64.) i Younes Belhanda (74.), dok je za Slovačku jedini strijelac bio Jan Gregus (59.).


Prijateljsku utakmicu u Torinu su odigrale i dvije reprezentacije koje se nisu plasirale na SP u Rusiji Italija i Nizozemska.


Utakmica je završena neodlučenim rezultatom 1-1 (0-0), gol za Italiju je zabio Simone Zaza u 67. minuti, a za Nizozemsku Nathan Ake u 88. minuti.