Robert Brdar

Bodulski stroj za golove najviše hvali – obranu Krka!

Ivan Volarić

Robert Brdar/V. KARUZA

Robert Brdar/V. KARUZA

Teško je probiti naš blok pa čak i kada nas napadnu s pet igrača. Obrana nam je strašna! - kaže 23-godišnji napadač koji je zabio 10 golova u šest nastupa ove sezone



RIJEKA Robert Brdar je opet zabio! Napadač Krka je zaliječio ozljedu, vratio se u momčad i svojim pogotkom odveo trećeligaša sa Zlatnog otoka preko Cibalije u osminu finala Kupa Hrvatske gdje Bodule čeka – Osijek.


– Dobro smo se pripremili za tu utakmicu, osim toga, iza nas je niz pobjeda zahvaljujući kojemu smo puni samopouzdanja – govori 23-godišnji napadač ponikao u omladinskom pogonu Rijeke. – Ušli smo samouvjereno u utakmicu. Zabili smo gol u 38. minuti, te na kraju uspjeli sačuvati vodstvo.


Impresionira način na koji su Boduli sačuvali kapital u nastavku.




– Tako izgledamo od početka sezone! U šest prvenstvenih utakmica primili smo tri gola, od toga samo dva iz igre. Puno posla obave naši stoperi Con i Totić, vratar Berković, ali i vezni igrači. Teško je probiti naš blok pa čak i kada nas napadnu s pet igrača. Obrana nam je strašna! Neće ni Osijeku u osmini finala biti lako, iako treba reći da oni trenutno igraju najbolji nogomet u Prvoj HNL nakon Dinama. Mi ćemo u tu utakmicu ući sa sto posto. U jednoj utakmici je sve moguće.


Brdar je protiv Cibalije postigao svoj deseti pogodak u šestom nastupu ove sezone.


– Mene hoće lopta… Uvijek sam tamo gdje trebam biti. Nadam se da će se tako i nastaviti.


I da će ostati zdrav, jer tek se vratio nakon ozljede, a protiv Vinkovčana se u nastavku uhvatio za zadnju ložu…


– Osjetio sam ložu, nisam mogao u završnici utakmice igrati punom snagom, a nije više bilo zamjena. Morao sam izdržati do kraja.


Krčani u subotu pred svojim navijačima u 7. kolu Treće HNL zapad dočekuju Dugo Selo. Treneri se opravdano pribojavaju utakmica koja dolaze nakon velikih uspjeha i silnog emotivnog pražnjenja igrača.


– Prije svega igramo kući i svi očekujemo pobjedu. Međutim, ne treba se bojati ni poraza. Mislim da bi svi u klubu i oko kluba trebali biti ponosni na nas nakon svega što smo napravili do sada ove sezone – poručio je Brdar.