Španjolski klubovi o svojim igračima

Barca slavi Rakitićev odlučujući penal

Hina

Rakitić briljirao u seriji jedanaesteraca / Foto Reuters

Rakitić briljirao u seriji jedanaesteraca / Foto Reuters

Real Madrid i Atlético Madrid su naveli kako su njihovi igrači sudjelovali u pobjedi nad Danskom



MADRID – Španjolski nogometni prvak Barcelona istaknuo je na svojim stranicama kako je njen vezni igrač Ivan Rakitić odveo Hrvatsku u četvrtfinale, a i Real Madrid i Atlético Madrid su naveli kako su njihovi igrači sudjelovali u pobjedi nad Danskom.


»Rakitić je zabio odlučujući penal za ulazak Hrvatske u četvrtfinale. Rakitić i vratari briljirali su u seriji jedanaesteraca«, istaknula je Barcelona na svojoj internetskoj stranici, objavivši fotografiju svog 30-godišnjeg veznog igrača sretnog nakon utakmice.


Španjolski doprvak Atlético naglasio je kako je « Vrsaljko s Hrvatskom ostvario prolazak u četvrtfinale«. »Osim toga, Šime Vrsaljko je odigrao čitavu utakmicu s Danskom«, dodaju madridski crveno-bijeli.




Europski prvak Real Madrid na svojoj je stranici naveo da je »Hrvatska, čiji je kapetan Modrić i za koju igra Kovačić, ušla među osam najboljih na Svjetskom prvenstvu u Rusiji«. »Modrić je odigrao čitavu utakmicu a Mateo Kovačić je ušao u drugom poluvremenu u 71. minuti«, dodaje kraljevski klub, napomenuvši kako je »Modrić pokušao zabiti gol iz penala pet minuta prije kraka, no nije imao sreće«.