Ugovor s crnogorskim reprezentativcem

STIGLA ZAMJENA ZA VEŠOVIĆA Rijeka posudila Momčila Raspopovića iz Budućnosti

Ivan Volarić

Presretan sam što sam došao u klub kao što je Rijeka. U Rijeci su igrali moji sugrađani Radomir Đalović i Marko Vešović koji su mi ispričali sve najljepše o Rijeci, kao klubu i gradu. Đalović i Vešović ostavili su dubok trag i nadam se da ću krenuti njihovim stopama - poručio je Momčilo Raspopović



RIJEKA Rijeka je sukladno najavama zamjenu za Marka Vešovića pronašla u desnom beku Budućnosti – 23-godišnjem Momčilu Raspopoviću.


Bivši mladi crnogorski reprezentativac obavio je ovoga ponedjeljka liječnički pregled, a onda i potpisao ugovor sukladnom kojemu će u proljetnom dijelu sezone igrati u Rijeci kao posuđeni igrač.Rijeka na ljeto ima pravo otkupa njegova ugovora od Podgoričana pod unaprijed dogovorenim uvjetima. 


– Presretan sam što sam došao u klub kao što je Rijeka. U Rijeci su igrali moji sugrađani Radomir Đalović i Marko Vešović koji su mi ispričali sve najljepše o Rijeci, kao klubu i gradu. Đalović i Vešović ostavili su dubok trag i nadam se da ću krenuti njihovim stopama – poručio je Momčilo Raspopović na klupskim internet stranicama.