Pojačanje na Rujevici

PREDSTAVLJEN NOVI NAPADAČ “RIJEKE” ‘Nisam neki novi Mandžukić, ja sam Antonio Čolak’

Ivan Volarić

Nekadašnji mladi hrvatski reprezentativac s 28 nastupa i četiri gola (u dresu Darmstadta) u najjačem razredu njemačkog nogometa već je odradio prve treninge na Rujevici



RIJEKA Na Rujevici su predstavili i treće pojačanje ove zime. Nakon defanzivnog veznjaka Luke Capana i braniča Joao Escovala stigao je i napadač Antonio Mirko Čolak.


Za razliku od prethodne dvojice 24-godišnji Hrvat rođen u Njemačkoj nastupat će u idućih godinu i pol dana u dresu Rijeke kao posuđeni igrač Hoffenheima. Rijeka će u tom periodu uživati pravo prvootkupa njegova ugovora pod unaprijed dogovorenim uvjetima.


– Vjerujem da će Čolak biti veliko pojačanje za našu ekipu. Njegove igračke karakteristike su takve da odgovaraju igri koju gaji Rijeka. Ovim dovođenjem smo gotovo kompletirali ekipu – ustvrdio je Srećko Juričić, sportski direktor Rijeke i najavio da bi se u idućih nekoliko dana mogli razriješiti transferi desnoga beka i veznjaka. 




Nekadašnji mladi hrvatski reprezentativac s 28 nastupa i četiri gola (u dresu Darmstadta) u najjačem razredu njemačkog nogometa već je odradio prve treninge na Rujevici.


– Znam što me čeka u Rijeci. Želim uživati u nogometu i svakom treningu. Pružat ću u svakom trenutku sto posto, nadam se zabijati golove jer zato živim. Cijeli život sam se vodio time da moram raditi i dokazivati se. Nije bilo lako, nisam možda od svakog trenera dobio šansu, ali uvijek sam dalje radio. Ako budem dobro trenirao vjerujem da ću dobiti šansu i povjerenje – kazao je Čolak i ponudio zanimljivi odgovor na konstataciju kako ga se svojevremeno proglašavalo novim Marijom Mandžukićem.


– Iskreno da vam kažem ja sam Antonio Čolak i dolazi vam u Rijeku novi Čolak, a ne neki novi Mandžukić. Imam svoje kvalitete, pokazat ću ih i na kraju nadam se da će pisati došao je novi Čolak – poručio je nekadašnji napadač niza bundesligaških klubova i jednogodišnjom epizodom u Poljskoj na svojoj riječkoj medijskoj premijeri.


Foto Ivica Tomić


Foto Ivica Tomić