Armada ne odustaje

PODRŠKA RIJECI Susret s Olympiakosom pratit će se na video zidu stadiona Kantrida

Edi Prodan

Snimio Silvano JEŽINA

Snimio Silvano JEŽINA

Očekujemo da se na Kantridi, kao nekad, na našem »zapadu« okupe svi oni kojima je stalo do »Rijeke«. Iako dakle nismo smjeli put Grčke, našu ćemo »Rijeku« podržati s velike udaljenosti, a nadamo se kako će igrači i na taj način dobiti podstrek da s tog teškog gostovanja donesu pozitivni rezultat, istaknuo nam je Denis Povh, glasnogovornik KN Armada



Kantrida opet u glavnoj nogometnoj ulozi! Velika fešta na Morskom prascu uz temperamentne »Kantriderse« održana noć uoči blagdana Vele Gospe bila je odlična najava onog što slijedi u srijedu navečer.


S obzirom da je iz sigurnosnih razloga došlo do zabrane organiziranog gostovanja navijača »Rijeke« predvođenih Armadom u Pireju, dogovoreno je da se za tu prigodu oživi mitski stadion Kantrida. Na legendarnom će se »zapadu« postaviti video zid s kojeg će se pratiti tijek susreta između »Olympiakosa« i »Rijeke«.


– Očekujemo da se na Kantridi, kao nekad, na našem »zapadu« okupe svi oni kojima je stalo do »Rijeke«. Iako dakle nismo smjeli put Grčke, našu ćemo »Rijeku« podržati s velike udaljenosti, a nadamo se kako će igrači i na taj način dobiti podstrek da s tog teškog gostovanja donesu pozitivni rezultat, istaknuo nam je Denis Povh, glasnogovornik KN Armada i jedan od glavnih organizatora zajedničkog gledanja utakmice.




Organizatori također najavljuju i sve prateće sadržaje koji su nekad bili neizostavni dio same utakmice tako da se na Kantridi može očekivati i jedan vrlo temperamentni, mada i pomalo nostalgični, retro party. Bude li k tome i rezultat pozitivan, Kantrida će u noći sa srijede na četvrtak opet biti okupana pjesmom i navijačkim zanosom.