Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
9. prosinca 2019.
Škotski odjeci

Ova Rijeka je moćnija od one koju smo pobijedili prije četiri godine

Joe Lewis i sudac Ricardo de Burgos Bengoechea/Foto R. BRMALJ
Joe Lewis i sudac Ricardo de Burgos Bengoechea/Foto R. BRMALJ
Autor:
Objavljeno: 9. kolovoz 2019. u 7:10 2019-08-09T07:10:21+02:00

Rijeka je definitivno dobra momčad. To sam govorio i prije utakmice. Ova momčad Rijeke mi djeluje tjelesno moćnije nego ona koju smo pobijedili i izbacili prije četiri godine. Njihov trener je uveo dvojicu snažnih igrača i to mu se isplatilo - rekao je Joe Lewis, vratar škotske momčadi 

RIJEKA Igrači i trener Aberdeena nakon utakmice su se više bavili suđenjem nego svojom igrom koja nije slutila na ništa više od poraza.

- Bio sam u dobroj poziciji i vidio relativno dobro tu situaciju, za mene je taj jednostavno bio premekan da bi se sudio penal - kazivao je nakon utakmice vratar Aberdeena Joe Lewis. - Taj kazneni udarac je stigao u idealnom trenutku za Rijeku i podigao ih u trenucima kada se činilo da nam ne mogu napraviti puno problema. Konačan rezultat je razočaravajući za nas, ali još uvijek smo u igri. Kod 1:0 sam pomislio to nije tako loš rezultat uoči uzvrata, a ni kod 2:0 nisam promijenio ra razmišljanja pogotovo kada uzmemo u obzir činjenicu da pred svojim navijačima stvaramo dosta šansi i zabijamo dosta golova. Još smo na životu!

Vratar Aberdeena ponudio je i vrlo zanimljivo razmišljanje o dvjema Rijekama protiv kojih je igrao u razmaku od četiri godine.

- Rijeka je definitivno dobra momčad. To sam govorio i prije utakmice. Ova momčad Rijeke mi djeluje tjelesno moćnije nego ona koju smo pobijedili i izbacili prije četiri godine. Njihov trener je uveo dvojicu snažnih igrača i to mu se isplatilo - rekao je Lewis.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Prelazak na DVBT-T2 signal ne znači da morate kupovati novi televizor ili prijemnik
Novi sustav odašiljanja televizijskog signala pred vratima

Prelazak na DVBT-T2 signal ne znači da morate kupovati novi televizor ili prijemnik