Klupska politika

NEMA POPUŠTANJA! Scott McKenna krenuo prema Rijeci, igrat će na Rujevici osim ako netko ne ponudi 7 milijuna funti!

Portal Novilist.hr

Scott McKenna uoči leta za Krk

Scott McKenna uoči leta za Krk

Za trenera Igora Bišćana i igrače Rijeke vjerojatno je bolje da u četvrtak za Aberdeen zaigra nezadovoljni McKenna nego da McInnes u svojem kadru pronađe nekog motiviranog "klinca" koji će se bacati na glavu na Rujevici.



ABERDEEN Nogometaši Aberdeena su u rano poslijepodne krenuli zrakoplovom prema krčkoj zračnoj luci, a novinari koji prate klub poslali su fotografije braniča Scotta McKenne kako sa sportskom torbom nimalo veselo ulazi u zgradu zračne luke u Aberdeenu. Jasna je to potvrda da McKennin transfer u Englesku nije gotova stvar, odnosno da će vrlo vjerojatno biti na raspolaganju treneru Aberdeena Dereku McInnesu za ogled na Rujevici osim ukoliko za boravka Škota u Rijeci ne stigne ponuda koja će omekšati stav klupskih čelnika.


Naime, 22-godišnji branič je zatražio od kluba da ga pusti u Nottingham Forest ili QPR koji su ponudili oko 3 milijuna funti na ime odštete. Vodstvo Aberdeena na čelu s klupskim menadžerom McInnesom je rezolutno odbilo popustiti pod ucjenama i, barem prema škotskim medijima, poručilo igračevim zastupnicima i zainteresiranim klubovima da McKenna može otići, ali jedino pod uvjetom da netko ponudi dvostruko više – sedam milijuna funti. Budući da ulazak u skupnu fazi EL donosi donosi klubu oko tri milijuna eura računica je jasna. Vodstvo Aberdeena želi dodatno zaraditi onoliko koliko može izgubiti ukoliko ne izađe pobjednikom iz dva ogleda s Rijekom uoči kojih trener McInnes ima na raspolaganju dva spreman središnja braniča: iskusnog Andyja Considinea i nezadovoljnog Scotta McKennu.


Za trenera Igora Bišćana i igrače Rijeke vjerojatno je bolje da u četvrtak za Aberdeen zaigra nezadovoljni McKenna nego da McInnes u svojem kadru pronađe nekog motiviranog “klinca” koji će se bacati na glavu na Rujevici.