Mercato

NA METI RIJEKE STOPER VARDARA Ode li Župarić, na Rujevicu stiže Darko Velkovski?

Ivan Volarić

Kažu kolege iz Makedonije da je »Rijeka« za igrača koji može igrati i na poziciji zadnjeg veznog igrača spremna izdvojiti 250.000 eura odštete, a sam igrač trebao bi zarađivati na Rujevici 20 tisuća eura mjesečno



Makedonski portali objavili su informaciju da je »Rijeka« pokazala interes za 22-godišnjim stoperom »Vardara« Darkom Velkovskim.


Kažu kolege iz Makedonije da je »Rijeka« za igrača koji može igrati i na poziciji zadnjeg veznog igrača spremna izdvojiti 250.000 eura odštete, a sam igrač trebao bi zarađivati na Rujevici 20 tisuća eura mjesečno…


S Rujevice nisu ni službeno, a ni neslužbeno potvrdili tu informaciju. Zna se da su dovođenjem Escovala zatvorili listu dovođenja središnjih braniča barem do ljeta.




Doduše, sve to pod uvjetom da nitko od postojećih braniča na napusti klub. U slučaju da, primjerice, Dario Župarić »spakira kofere« tijekom siječnja, vjerojatno bi cijela priča izgledala potpuno drugačija, a brojna medijska naklapanja koja povezuju »Rijeku« uz stopere drugih klubova (Katić…) poprimila puno realnije obrise.