Ivor Pandur

Mladi vratar Rijeke opravdao povjerenje: “Nije bilo treme, ako treba bit ću spreman i za Dinamo!”

Denis Frančišković

Foto: D. ŠKOMRLJ

Foto: D. ŠKOMRLJ

Pandur nije imao toliko puno posla, ali sve je odradio korektno. Poseban pljesak dobio je za skinut udarac Benku.



Ivor Pandur, mlada vratarska nada Rijeke, neočekivano je završila među vratnicama, nakon što je Andrej Prskalo uoči susreta imao želučane probleme.


– Dojmovi su fantastični nakon što sam sat vremena prije utakmice saznao da ću braniti. To je nešto za što se spremam cijelu svoju karijeru – kaže 19-godišnji Ivor. – Stvarno sam ponosan i mogu samo zahvaliti svim trenerima koji su dio mojeg razvijanja.


Pandur nije imao toliko puno posla, ali sve je odradio korektno. Poseban pljesak dobio je za skinut udarac Benku.




– Momčad je djelovala dobro iza, bili smo kompaktni. Imali smo i dobru komunikaciju koja nam je također pomogla da zaustavimo na pravi način sve njihove napade. Ono što sam morao skinuti mislim da je bilo OK, a jedanaesterac je uvijek nešto za što treba imati i sreće. Trema? Nije je bilo, više sam bio ponosan na sebe jer znam koliko sam za to radio.


Lijepo je bilo čuti i navijače, nikakve treme nije bilo. Želim samo nastaviti raditi po starom i opet čekati šansu jer Prskalo brani odlično. Dinamo? Ako bude trebalo bit ću spreman i za »modre« – tvrdi Pandur kojeg su u klubu i Školi nogometa označili kao velikim klupskim projektom.


– Hvala im na tom povjerenju koje mi ukazuju. Na meni je da to vratim na terenu i da da budem prizemljen – zaključuje Pandur.


S druge strane stajao je Ivan Nevistić, još jedan vratar Rijeke na posudbi u Varaždinu.


– Slična utakmica kao u Varaždinu. Poslije 2:1 otvorila se neka šansa, ali dobili smo gol iz kontre. I možemo reći zaslužena pobjeda Rijeke. Rezultat je možda malo viši nego pravo stanje, Rijeka nas nije »razvalila« i ostavili smo dobar dojam. Naravno igra se uvijek za bodove. Rijeka je u dobrom ritmu i dobro igra – rekao je Ivan Nevistić, čuvar mreže Varaždina.