Predsjednik u euforiji

Mišković: ‘A što reći o ovoj Rijeci? Uz ovakve navijače nitko nas ne može zaustaviti’

Kristian Sirotich

Foto Vedran Karuza

Foto Vedran Karuza

Što reći o ovoj Rijeci i ovim sjajnim igračima? Iako su bili pod nevjerojatnim pritiskom, odigrali su fantastičnu utakmicu



Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeke, itekako je imao razloga za zadovoljstvo. Svoje oduševljenje rezultatom, igrom momčadi, pristupom podijelio je odmah po završetku utakmice s igračima na terenu i nevjerojatnim navijačima na tribinama.


– Ovo je jedan u nizu koraka do krajnjeg cilja – govorio je oduševljeni Damir Mišković pokušavajući i u ovim trenucima ostati čvrsto nogama na zemlji. Predsjednik Rijeke itekako je svjestan situacije u kojoj se momčad nalazi, ali i u trenucima najvećeg slavlja ostao je dosljedan sebi i svojim postulatima. Ići korak po korak, utakmicu po utakmicu, biti ponizan i rezultat će doći. I rezultat dolazi.


– Do kraja prvenstva ostalo je još šest utakmica i vjerujem da ćemo svih šest utakmica odigrati na istoj razini na kojem smo odigrali ovu protiv Osijeka, na kojem smo odigrali čitavu ovu sezonu. Naravno, čestitam igračima, ali i fantastičnim navijačima koji su pjesmom od prve do devedesete minute nosili našu momčad do pobjede. Također, moram čestitati i Osječanima na odličnoj utakmici, moram ih pohvaliti zbog načina na koji su odigrali ovu partiju. Iako su imali igrača manje, do posljednje su minute dali sve od sebe za svoj grad i svoj klub. Podsjetilo me je to na dane kada sam tek došao u Rijeku, način na koji su Knežević, Neretljak, Krailach, Lesjak i ostali igrači zadnje atome snage ostavljali na travnjaku za što bolji rezultat. Čestitam upravi, predsjedniku kluba i svima koji su involvirani u novi »Osijek«. Hrvatski nogomet i HNL je još jednom pokazao da sve te priče nemaju smisla, sportaši na terenu ipak imaju glavnu riječ – nastavio je Damir Mišković, a onda se, sasvim očekivano, okrenuo momčadi koja je na putu da ispiše najljepše stranice riječke sportske povijesti.




– Što reći o ovoj Rijeci i ovim sjajnim igračima? Iako su bili pod nevjerojatnim pritiskom, odigrali su fantastičnu utakmicu. Čestitam treneru Keku, Stručnom stožeru, Ivanu Manceu, Srećku Juričiću, svima ljudima u klubu. Naravno, pozivam sve navijače da nas na ovakav način bodre do zadnje utakmice, i na Rujevici i na gostovanjima, uz ovakvu podršku nitko nas ne može zaustaviti.