Predsjednik bijelih

MIŠKOVIĆ ZADOVOLJAN Puljić i Pavičić bili su fantastični, pa mi smo Milanu igrali presing na njihovoj polovici

P. N.

Damir Mišković

Damir Mišković

Puljić se borio s tri stopera Milana koji zajedno vrijede sto milijuna eura. Da ne govorim o njegovoj borbi i trki. Pavičić je bio odličan. Ostali su već dio ekipe i pokazali su u više navrata koliko mogu, rekao je Mišković



Damir Mišković nije skrivao zadovoljstvo nakon utakmice na San Siru.


– Mogu reći da su igrači dali sve od sebe, odigrali su jako dobro protiv jedne kvalitetne ekipe kao što je Milan. Ne da se nismo osramotili, nego smo pokazali da je Rijeka ekipa koja natjecateljski može parirati jednoj momčadi iz talijanske lige. Veći dio utakmice igrali smo presing na njihovoj polovici, ni Milan se nije nadao da ćemo pružiti ovakav otpor, rekao je predsjednik Rijeke, a prenose službene stranice kluba.


– Kod golova  Milana kvaliteta pojedinaca je izašla na vidjelo. Ipak, mi smo se borili do zadnjeg trenutka. Krepat, ma ne molat! Uspjeli smo se vratiti u utakmicu, puno ekipa bi odsutalo kod 0:2.




Igrači su pokazali ono što smo htjeli. Rezultat nas nije pomazio, ali ja sam prezadovoljan. Puljić i Pavičić su odigrali više nego dobro, rekao bi čak fantastično.


Puljić se borio s tri stopera Milana koji zajedno vrijede sto milijuna eura. Da ne govorim o njegovoj borbi i trki. Pavičić je bio odličan. Ostali su već dio ekipe i pokazali su u više navrata koliko mogu.


I mene je malo iznenadila početna postava, ali trener je stalno s ekipom i najbolje zna tko koliko može. Dokazali smo da je, uz malo sreće, moglo završiti 2:2. Osim golova, Milan nije praktički ništa napravio. Ako ćemo realno gledati i mi smo u konačnici stvorili više prilika, zaključio je Damir Mišković za klupske stranice.