Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
18. veljače 2019.
Kondicijski stručnjak

MARANZA SE OPROSTIO Nije objasnio zašto odlazi: 'Riječku priču ću uvijek čuvati u srcu'

Foto Ivan Volarić
Foto Ivan Volarić
Autor:
Objavljeno: 20. siječanj 2018. u 8:04 2018-01-20T08:04:12+01:00

vala Armadi i svim navijačima, dali su nam veliku energiju i zato smo ostvarili ove velike rezultate – rekao je iskusni talijanski stručnjak 

Ugo Maranza oprostio se od »Rijeke« na službenim internetskim stranicama.

Talijanskom kondicijskom stručnjaku, koji ima nemale zasluge u svim klupskim rezultatima u proteklih pet i pol godina (stigao je u klub još dok je trener bio Elvis Scoria), naprasno je prekinut ugovor ove zime pod čudnim okolnostima i još čudnijim objašnjenjima.

– Sretan sam i ponosan što sam radio u klubu. Bila je to priča koju ću, kao trener i osoba, zauvijek čuvati u srcu. Hvala klubu što mi je dao ovu priliku. Hvala svim ljudima u klubu jer su napravili sve da se osjećam kao kod kuće. Hvala Armadi i svim navijačima, dali su nam veliku energiju i zato smo ostvarili ove velike rezultate – rekao je iskusni talijanski stručnjak na klupskim internet stranicama, a nakon što je izbjegao svoju stranu priče iznijeti u medijima.

Na njegovo mjesto »uskočio« je dosadašnji trener rehabilitator Luka Brkljača, čiji dio posla će preuzeti kadar iz škole Aris Naglić.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka