Trener nakon Milana

KEK POBJEDU POSVETIO MIŠKOVIĆU ‘Pokazalo se da možemo samo kad smo svi zajedno’

P. N.

Foto R. Brmalj

Foto R. Brmalj

Svima nam je itekako stalo do predsjednika koji je žrtvovao obitelj, novac i vrijeme za klub. Danas smo mu vratili pobjedom i pokazali da možemo samo kad smo svi zajedno, rekao je Kek



“Ne pobjeđuje se Milan svaki dan”, bilo je prvo što je nakon susreta izjavio trener Rijeke Matjaž Kek, naglašavajući da je “bijelima” ove jeseni puno puta nedostajalo sreće. Ovo je, dodao je, bila “pobjeda znanja, velike želje i discipline u divnoj atmosferi Rujevice”.


Osvrnuo se i na događanja ovog tjedna, koja su čak zasjenila gostovanje europskog velikana na Rujevici.


– Mi smo jučer baš razgovarali i htio sam vratiti koncentraciju svih nas iz kluba na igralište. Svima nam je itekako stalo do predsjednika koji je žrtvovao obitelj, novac i vrijeme za klub. Danas smo mu vratili pobjedom i pokazali da možemo samo kad smo svi zajedno, rekao je Kek.




Otkrio je kroz smijeh da mu je prvi nakon susreta čestitao trener “Slavena” Tomislav Ivković.


– Zna on zašto, nada se da smo se potrošili za iduću utakmicu, dodao je Kek, vraćajući se još na večerašnju utakmicu, za koju kaže da su igrači na njoj ostavili srce, ali i pamet i puno znanja.


– Bio je to pravi europski fajt, zabili smo u pravim momentima, a njima nismo pustili previše šansi. Rasprodana Rujevica je ipak priznanje da je Rijeka nešto napravila u Europi ove godine. Pokazali smo da možemo igrati Europu, zaključio je Kek.