Generalni direktor "Rijeke"

Ivančić nakon novog trofeja: ‘Navijači su nas nosili, nadam se da će tako biti i dalje. Trebaju nam’

Denis Frančišković



Luka Ivančić, generalni direktor HNK Rijeka, kao i većina riječkih simpatizera i navijača, bio je prezadovoljan pulskom izvedbom u svakom pogledu.


– Ovo je moj prvi finale na direktorskoj funkciji i odmah osvojen Kup. Prezadovoljni smo! Potajno smo vjerovali i očekivali da će Bišćan dobro postaviti taktiku. Igrali smo protiv jakog, europskog Dinama, a naši su dečki pokazali koliko imaju veliko srce. Zasluženo smo osvojili trofej – ustvrdio je Ivančić kojeg raduju ovakve utakmice i nogomet u pravom smislu riječi. Bilo je to ono što privlači ljubitelje nogometa na tribine…


– Bio je ovo baš pravi finale, jedna europska utakmica, spektakl i pravi praznik nogometa. Hrvatski nogomet ima budućnost ako ovakvih utakmica bude što više tijekom sezone. Dobro je i lijepo što se igra diljem Hrvatske, ovo je pun pogodak. U Puli smo igrali u prekrasnom ozračju, čestitam i Dinamu na fer i korektnoj igri. Stvarno smo mogli svi uživati u dobrom nogometu i nadmudrivanju – dodaje Ivančić, posebno zadovoljam rijekom navijača s Kvarnera.




– Navijači su po meni odigrali jednu od ključnih uloga. Nosili su naše dečke od početka susreta do zadnjeg atoma snage. Nadam se da će tako biti i u budućnosti jer nama navijači trebaju. Nogomet bez navijača teško je igrati – zaključuje Ivančić.