Pravac Maksimir

INVAZIJA RIJEČANA NA ZAGREB Pogledajte navijanje Armade u Maksimiru

P. N.

Snimio D. KOVAČEVIĆ

Snimio D. KOVAČEVIĆ

Točno 3.931 ulaznica za južnu tribinu prodana je u nekoliko sati, a klub je dobio i podijelio svojim sponzorima, prijateljima kluba još 700 ulaznica za zapad. Dio onih navijača koji su ostali bez ulaznica snašao se svojim kanalima i stigao do dragocjenog komada papira



Velik broj navijača NK Rijeke danas je s Delte krenuo autobusima Autotroleja na finalnu utakmicu Prvenstva Hrvatske koja se večeras igra u Zagrebu. Druga grupa pripadnika Armade krenula je pak Autotransovim autobusima sa Žabice.


Točno 3.931 ulaznica za južnu tribinu prodana je u nekoliko sati, a klub je dobio i podijelio svojim sponzorima, prijateljima kluba još 700 ulaznica za zapad.



Dio onih navijača koji su ostali bez ulaznica snašao se svojim kanalima i stigao do dragocjenog komada papira.


Foto Damir Škomrlj


Foto Damir Škomrlj




Foto Damir Škomrlj


Foto Damir Škomrlj



NOVO! 17:43 – Navijači već neko vrijeme ulaze na Maksimir. Očekuje se da bi ih moglo biti i preko 6 tisuća.


 Snimio Silvano JEŽINA


Snimio Silvano JEŽINA


 Snimio Silvano JEŽINA


Snimio Silvano JEŽINA



Snimio Vedran KARUZA


Snimio Vedran KARUZA



Foto Silvano Ježina


Foto Silvano Ježina




Nekima su pomogli prijatelji iz Zagreba, a njih nekoliko stotina uspjelo je organizirati ulaznice za zapad Maksimira preko interneta prije nego je netko shvatio da će riječka invazija na Zagreb poprimiti još veće razmjere pa je zaustavio online prodaju.




U Maksimiru će biti više od pet tisuća navijača “Rijeke”, koji će se nakon podizanja pehara vratiti na Korzo i još jednom, s onima koji će utakmicu pratiti uz veliki ekran u centru grada, napraviti feštu kakvu grad na Rječini još nije doživio.


Dolazak nogometaša Rijeke na Korzo očekuje se iza ponoći, kada će Riječani i Riječanke uživati u vatrometu u čast ovogodišnjih nogometnih šampiona.