Vijesti s Rujevice

Dolazak Vešovićevog nasljednika pao u drugi plan: Čolak se teže ozljedio i propušta pripreme?

Ivan Volarić



RIJEKA Rijeka je predstavila svoju posljednju prinovu, crnogorskog desnog beka Momčila Raspopovića, koji će ostati na Rujevici najmanje do ljeta.


Nekadašnjeg mladog reprezentativca Crne Gore Budućnost je ustupila Rijeci do ljeta kada prvoligaš s Rujevice može otkupiti njegov ugovor pod unaprijed dogovorenim uvjetima.


– Prije svega želio bi se zahvaliti upravi kluba koja me dovela i ukazala mi povjerenje. Siguran sam da ću u suradnji sa šefom Kekom i njegovim suradnicima napredovati i opravdati očekivanja svih. Presretan sam što sam ovdje, drago mi je što ću braniti boje »Rijeke«. O klubu i gradu pričali su mi dosta moje kolege Radomir Đalović i Marko Vešović koji su ranije bili ovdje. Oni su ostavili veliki trag u klubu, nadam se i ja da ću krenuti njihovim stopama. Čuo sam za odlične navijače, na meni je da radim što više i opravdam njihova očekivanja – rekao je 23-godišnji branič čiji dolazak je spletom okolnosti pao u drugi plan nakon što je procurila informacija da je na poslijepodnevnom treningu u ponedjeljak stradao list napadača Antonia Mirka Čolaka.




Napadač kojega su na Rujevici doveli kao nasljednika Marija Gavranovića podvrgnuo se detaljnijim pregledima.


Ako se opravdaju crne slutnje i ispostavi da je u pitanju ruptura mišića slijedi mu nekoliko tjedana stanke što znači da ga neće biti u stroju onda kada je to najpotrebnije – tijekom portugalskih priprema kada će Matjaž Kek uigravati momčad za proljetne dvoboje.