Spektakl na Kantridi

DEJAN BOŽIĆ: Neki su tvrdili da ćemo prodati 1.000 ulaznica, a interes je za 15.000!

Ivan Volarić

Armadin zapad opet će biti pun kao nekada

Armadin zapad opet će biti pun kao nekada

Bit će to prava retro navijačka priča na Kantridi. Badurina će otpjevati Najdražu Rijeku, svi šalove dignutu u zrak. Bit će svega onoga čega je i nekad bilo na Kantridi. Oni koji nemaju ulaznice neka upale TV i uživaju - kaže čelnik Armade



RIJEKA Dejan Božić, predsjednik KN Armada, zadovoljno trlja ruke. Sve je spremno za subotnji spektakl pod stijenama počevši od onoga najbitnijeg punih tribina.


– Sve je spremno, pripreme su gotove zahvaljujući velikom entuzijazmu. Pred nama je sada finalizacija projekta na veliko zadovoljstvo organizatora. Samim time pokazalo se da sve ovo ima smisla, da ljudi Kantridu nisu zaboravili i da Rujevica koliko god je naš stadion nikada neće biti u potpunosti prihvaćen kao naš stadion. To se pogotovo odnosi na nas iz Armade. Svaka ovakva akcija je korak prema povratku na Kantridu jednoga dana. Naša želja je da se za početak na Kantridi igraju kup utakmice. 


Je li vas iznenadilo odaziv, bili ste veliki optimist, ali prodati deset tisuća ulaznica u tako kratko roku nije lako?




– Nije me iznenadilo! Predviđao sam sedam, osam tisuća navijača, a znao sam da će otići cijeli stadion. Bilo je nekih koji su tvrdili da ćemo prodati tisuću, dvije ulaznica i zato mi je iz inata drago da je sve ovo uspjelo. Mogli bi prodati još pet tisuća ulaznica da je Kantrida većega kapaciteta!


Neki tvrde da Rijeka nema toliko navijački potencijal, da joj je dovoljan stadion kapaciteta od sedam, osam tisuća gledatelja?


– Nisu u pravu! Potpuno drugačija priča bi bila da postoji socijalna politika kod prodaje karata i da je na stadionima manje policijske represije.


Otkrijte nam neki detalj spektakla?


– Bit će to prava retro navijačka priča na Kantridi. Badurina će otpjevati Najdražu Rijeku, svi šalove dignutu u zrak. Bit će svega onoga čega je i nekad bilo na Kantridi. Oni koji nemaju ulaznice neka upale TV i uživaju – rekao je Božić.