NBA

Utah nastavio s porazima, Bogdanović ubacio 23 koša

Hina

Bojan Bogdanović/Foto USA TODAY Sports

Bojan Bogdanović/Foto USA TODAY Sports

Bogdanović je do 23 koša, od čega je šest trica, stigao u 35 minuta na terenu, uz šut iz igre 6/15, a tome je još pridodao tri skoka, isto toliko asistencija i jednu ukradenu loptu



SALT LAKE CITY Utah Jazz Bojana Bogdanovića upisali su sinoć poraz kod kuće, bolji od njih sa 121-96 su bili LA Lakers, a hrvatski košarkaš je za poraženu momčad zabio 23 koša, dok je Dario Šarić u porazu svojih Phoenix Sunsa ubacio deset koševa.


Bogdanović je do 23 koša, od čega je šest trica, stigao u 35 minuta na terenu, uz šut iz igre 6/15, a tome je još pridodao tri skoka, isto toliko asistencija i jednu ukradenu loptu. Najbolji strijelac Utaha bio je Donovan Mitchell sa 29 ubačaja.   


Pobjedničku momčad predvodio je Anthony Davis sa 26 poena, dok je LeBron James dodao 20 uz 12 asistencija.




Phoenix Suns Darija Šarića su u gostima sa 114-128 izgubili od Orlando Magica, a hrvatski reprezentativac je odigrao 26 minuta i u tom vremenu upisao deset koševa (šut iz igre 3/7, trice 1/4), šest skokova i dvije asistencije.


Aaron Gordon je bio najbolji strijelac utakmice i Orlanda sa 32 pogotka, a Terrence Ross je ubacio 22 koša.


Sunse je predvodio Frank Kaminsky sa 23 koša, dok je Devin Booker zabio 17.


Milwaukee Bucks su na krilima Giannisa Antetokounmpoa, koji je utakmicu završio sa 35 koševa i devet skokova, u gostima stigli do 13. uzastopne pobjede svladavši Detroit Pistonse sa 127-103.


Khris Middleton je pobjedi pridonio sa 17 koševa, osam skokova i pet asistencija, a Dragan Bender nije ulazio u igru.


Andre Drummond je bio najbolji u redovima Pistonsa sa 23 koša, 14 skokova i pet asistencija.


Portland Trail Blazers su sa 127-116 nadigrali Sacramento Kingse, a CJ McCollum je za pobjedu upisao 33 poena. Damian Lillard je dodao 24 koša i 10 asistencija, a Mario Hezonja nije ulazio u igru.


Najbolji pojedinac poraženih Sacramento Kingsa bio je Richaun Holmes sa 28 koševa.