NBA

Trica Ingrama za pobjedu Lakersa, Šarić i Zubac na klupi

Hina

REUTERS

REUTERS

Ingram je utakmicu završio sa 21 pogotkom. Julius Randle i Jordan Clarkson su svaki dodali po 16 koševa za Lakerse koji su prekinuli niz od pet poraza



Sinoć su Los Angeles Lakersi sa 107-104 svladali u gostima Philadelphia 76ers-e Darija Šarića, a pobjedu im je donio Brandon Ingrama koji je pogodio tricu manje od sekunde prije kraja.


Ingram je utakmicu završio sa 21 pogotkom. Julius Randle i Jordan Clarkson su svaki dodali po 16 koševa za Lakerse koji su prekinuli niz od pet poraza.


Philadelphiju je predvodio Joel Embiid sa 33 pogotka, a Ben Simmons je upisao triple-double s 12 pogodaka, 13 skokova i 15 asistencija. Dario Šarić nije ulazio u igru.Ivica Zubac nije ulazio u igru za Lakerse.

Sixersi su u drugom poluvremenu zaostajali čak 16 koševa što su uspjeli smanjiti na samo dva koša 39.8 sekundi prije kraja.




Lonzo Ball je nakon toga promašio tricu za Los Angeles, a Embiid je onda propustio priliku dovesti Philadelphiju u vodstvo.


Kod kuće su poraženi i Phoenix Sunsi Dragana Bendera, od njih su sa 109-99 bili bolji Washington Wizards.


Bradley Beal je bio najbolji strijelac Wizardsa sa 34 pogotka, a Markieff Morris je dodao 21.


T.J. Warren je bio najučinkovitiji u redovima Phoenixa, utakmicu je završio sa 23 pogotka. Dragan Bender je na terenu proveo sedam minuta bez pogodaka (šut 0/2), ali je upisao jednu asistenciju i jedan blok.


Houston Rockets su sa 112-101 pobijedili Utah Jazz, a James Harden je zabio 29 koševa za slavlje svoje momčadi.


Ryan Anderson je dodao 23, a Chris Paul 18 koševa i 13 asistencija te devet skokova za Rocketse kojima je ovo osma uzastopna pobjeda.


Kod Utaha je najbolji bio Donovan Mitchell sa 26 koševa, Alec Burks je ubacio 17, a Thabo Sefolosha 14.


Brooklyn Nets i Oklahoma City Thunder su igrali u Mexico Cityju, a slavili su Nets sa 100-95.


Brooklyn je predvodio Caris Levert sa 19 pogodaka, dok je Rondae Hollis-Jefferson dodao 17.


Oklahomi nije pomogao ni raspoloženi Russell Westbrook koji je zabio 31 koš uz osam skokova i šest asistencija.