NBA liga

Šarićev “double-double” nije bio dovoljan protiv Pelicansa

Hina

Ilustracija Reuters

Ilustracija Reuters



Dario Šarić je sinoć upisao double-double u porazu svojih Philadelphia 76ersa od New Orleans Pelicansa, dok je Bojan Bogdanović ostvario skroman učinak u pobjedi Indiana Pacersa.


New Orleans Pelicans su kod kuće sa 131-124 svladali Sixerse koji su igrali bez Joela Embiida, Roberta Covingtona i T.J.McConnella.


Najbolji u redovima domaćina bio je Jrue Holiday sa 34 pogotka, dok je Rajon Rando dodao 13 koševa i čak 18 asistencija. Anthony Davis je ubacio 29 koševa uz osam skokova, a DeMarcus Cousins dodao 23 koša i 9 skokova.




Philadelphiju je predvodio JJ Reddick sa 28 pogodaka, a Ben Simmons je dodao 27 koševa i 10 asistencija, što mu je treći uzastopni double-double i 15. ove sezone.


Hrvatski reprezentativac je bio dosta neprecizan, u 27 minuta je potrošio čak 16 lopti za 13 pogodaka ((šut iz igre 5/16, trice 3/6), ali je ipak upisao svoj peti double-double dodavši tome 11 skokova te četiri asistencije.


Bogdanovićevi Indiana Pacersi su kod kuće nakon produžetka slavili protiv Denver Nuggetsa sa 126-116.


Do pobjede ih je odveo raspoloženi Victor Oladipo sa 47 pogodaka, sedam skokova i šest asistencija.


Pacersi, koji su nadoknadili zaostatak od osam koševa u zadnjih tri minute regularnog dijela utakmice, nadigrali su Nuggetse sa 12-2 u produžetku, dopustivši suparniku pogodak tek u zadnjim sekundama kada je koš pogodio Kenneth Faried.


Myles Turner je postigao 24 pogotka uz osam skokova u tri asistencije, a Bojan Bogdanović je imao lošu večer, u 35 minuta na terenu je zabio sedam koševa (šut iz igre 2/8, trice 0/4) i tome dodao tri skoka te dvije asistencije.


Trey Lyles je bio najbolji kod Denvera, utakmicu je završio sa 25 koševa, Will Barton je ubacio 21 koš uz šest skokova i devet asistencija.