NBA

Šarić najučinkovitiji u porazu Philadelphije

Hina



Hrvatski košarkaš Dario Šarić bio je sinoć najbolji igrač Philadelphia 76ersa u porazu od Milwaukee Bucksa, dok je Bojan Bogdanović u pobjedi svojih Indiana Pacersa ostao bez pogotka, kao i Dragan Bender u porazu Phoenix Sunsa.


Od Philadelphia 76ersa su sinoć bolji bili domaći Milwaukee Bucks sa 107-95, a Dario Šarić je sa 19 pogodaka (šut iz igre 7/18, trice 0/8), devet skokova i dvije asistencije koliko je upisao u 33 minute na terenu bio najučinkovitiji u redovima poražene momčadi. Ben Simmons je ubacio 16 koševa uz šest skokova i pet asistencija, a Joel Embiid nije igrao.


Giannis Antetokounmpo je bio najbolji strijelac Bucksa sa 31 pogotkom, 18 skokova i šest asistencija.




Za Milwaukee je ovo bila četvrta pobjeda u nizu nakon promjene trenera i sad se s omjerom pobjeda i poraza 27-22 nalaze na petom mjestu Istočne konferencije, dok je Philadelhia (24-23) na osmom.


Indiana Pacers su sinoć sa 105-96 bili bolji od gostujućih Charlotte Hornetsa. Bojan Bogdanović je imao slabu večer, u 24 minute igre ostao bez pogodaka (šut iz igre 0/3, trice 0/1), ali je upisao dva skoka i jednu asistenciju.


Pacers su vodili s dva razlike sedam minuta prije kraja, a onda je nakon promašaja Coryja Josepha, Lance Stephenson uhvatio loptu i započeo seriju od 15-2 kojom je zaključena utakmica u korist Indiane.


Pacerse je predvodio Victor Oladipo sa 25 pogodaka, a Charlotte Dwight Howard sa 22 koša i 11 skokova.


Indiana je sa 28 pobjeda i 23 poraza sada sedma na Istoku, a Charlotte 11.


Utakmicu bez pogodaka imao je i Dragan Bender čiji su Phoenix Suns poraženi od Memphis Grizzliesa sa 109-120.


Hrvatski je reprezentativac odigrao 20 minuta bez pogotka (šut iz igre 0/2), upisavši dva skoka, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu. Sunse je predvodio TJ Warren sa 24 koša i sedma skokova, a rookie Josh Jackson je ubacio 20 koševa i osam skokova.


Tyrene Evans je za Memphis zabio 27 koševa.


Phoenix je sa 17 pobjeda i 34 poraza 13. momčad Zapada.


Vodeća momčad Istočne konferencije Boston Celtics su sa 111-110 bili bolji od Denver Nuggetsa zahvaljujući trici Jaylena Browna 34 sekunde prije kraja.Boston je do ove druge pobjede u zadnjih sedma utakmica vodio Kyrie Irving sa 27 pogodaka, dok je Jayson Tatum dodao 20.

Najbolji u redovima Nuggetsa bio je Nikola Jokić sa 24 koša.