NBA liga

Lou Williams tricom sa sirenom donio pobjedu LA Clippersima

Hina

Lou Williams (LA Clippers)/Foto REUTERS

Lou Williams (LA Clippers)/Foto REUTERS



HOUSTON Minnesota Timberwolves su poraženi sinoć u gostima, bolji od njih su sa 117-102 bili Houston Rockets, a Dario Šarić je u porazu svoje momčadi sudjelovao sa osam koševa (šut iz igre 3/7, trice 0/1), osam skokova i jednom ukradenom loptom, dok je Ivica Zubac u pobjedi svojih LA Clippersa ubacio tri koša (1/9) uz osam skokova i dva bloka.


Chris Paul, Clint Capela i James Harden su upisali svaki po double-double za pobjedu Houstona. Paul je zabio 25 koševa, od čega je šest trica, uz 10 asistencija, Capela je dodao 20 koševa i 13 skokova, a Harden atakođer 20 koševa i deset asistencija. Kod Minnesote je najbolji bio Karl-Anthony Towns sa 22 ubačaja, 10 skokova i šest asistencija.LA Clippers su sa 119-116 nadigrali Brooklyn Netse, a pobjedu im je donio Lou Williams koji je pogodio tricu na zvuk sirene za kraj.

Williams je utakmicu završio sa 25 koševa, a Clippers, koji su u drugoj četvrtini gubili 19 koševa, sada su izjednačeni na sedmom mjestu Zapadne konferencije s Utah Jazzom i zaostaju pola utakmice za šestoplasiranim San Antoniom.


D’Angelo Russell je predvodio sa 32 koša Netse (36-36) koji su na sedmom mjestu Istočne konferencije.




Najzanimljiviju utakmicu sinoć su odigrali Philadelphia 76ers i Milwaukee Bucks a sa 130-125 su slavili na kraju gostujući Sixersi zahvaljujući Joelu Embiidu koji je za pobjedu zabio 40 koševa i ugrabio 15 skokova.


To je Embiidov 52. double-double u karijeri, a samo u zadnjoj četvrtini zabio je 18 koševa. Jimmy Butler je dodao 27 koševa, a JJ Redick 19 za Sixerse koji su osigurali mjesto u doigravanju.


Bucksima nije pomogao ni Giannis Antetokounmpo koji je zabio nejvjerojatnih 52 koša uz 16 skokova i sedam asistencija.