Mađari otkazali utakmicu

Košarkaši Škrljeva neće ove srijede igrati uzvratni susret finala Alpe Adria Cupa

Zlatko Horvat

Vice Sep, predsjednik AO Škrljeva/Foto Arhiva NL

Vice Sep, predsjednik AO Škrljeva/Foto Arhiva NL

Ponudili smo Körmendu dva termina, idući utorak ili srijedu. Ako tada ne bude utakmice, onda je nećemo niti igrati! Ne dozvoljavamo da se s nama poigravaju, mi smo svoje dogovore ispoštovali i isto smo očekivali i od njih – rekao je predsjednik Adria Oil Škrljeva Vice Sep



RIJEKA Momčad Adria Oil Škrljeva neće ove srijede igrati uzvrat finala Alpe Adria Cupa. Mađarski Egis Körmend otkazao je utakmicu uz obrazloženje da igraju utakmicu dan kasnije. Najprije su ponudili termin 27. travnja, a zatim 1. svibnja zbog televizijskog prijenosa.


– Još prije mjesec i pol dana istaknuli smo da možemo igrati bilo kada, ali do 20. travnja jer je tada gotov regularni dio HT Premijer lige. Oni su nam najprije ponudili 27. travnja pa 1. svibnja, što je van svih dogovora. U kontaktu smo s vodstvom lige koje nam je dala podršku. Mađarima su poručili da nisu korektni, te da ponižavaju ligu i protivnike. Čak su nam potvrdili da Mađari uopće nemaju utakmicu u četvrtak! Ponudili smo Körmendu dva termina, idući utorak ili srijedu. Ako tada ne bude utakmice, onda je nećemo niti igrati! Ne dozvoljavamo da se s nama poigravaju, mi smo svoje dogovore ispoštovali i isto smo očekivali i od njih – kaže predsjednik Adria Oil Škrljeva Vice Sep.