NBA liga

Boston nadigrao San Antonio i ostao bez Gordona Haywarda

Hina

Luka Dončić/Foto REUTERS

Luka Dončić/Foto REUTERS



SAN ANTONIO Boston Celtics su sinoć u gostima s visokih 135-115 pobijedili San Antonio Spurse, no pobjedu je zasjenila ozljeda Gordona Haywarda. 


Jaylen Brown je za sedmu uzastopnu pobjedu Celticsa zabio 30 koševa, a Kemba Walker 26. DeMar DeRozan je bio najbolji kod San Anatonia sa 22 ubačaja, a Patty Mills je dodao 20. Luka Šamanić nije ulazio u igru za San Antonio. 


Hayward je minutu i pol prije kraja prvog poluvremena slomio lijevu ruku u sudaru s LeMarcusom Aldridgeom i ne zna se koliko će dugo izbivati s terena.




Dallas Mavericks su također s visokih 138-122 nadigrali u gostima Memphis Grizzliese, a Luki Dončiću je “za dlaku” izmaknuo peti triple-double sezone. Utakmicu je završio sa 24 koša,14 skokova i osam asistencija.


Jaren Jackson Jr. je predvodio Grizzliese sa 23 poena, dok je Jae Crowder dodao 18.


Houston Rockets su, predvođeni raspoloženim Jamesom Hardenom, u gostima sa 117-94 bili bolji od Chicago Bullsa. James Harden je svoju momčad odveo do pobjede sa  42 koša, 10 skokova i devet asistencija.


Russell Westbrook je dodao 26 koševa, dok je najbolji u redovima Chicaga bio Wendell Carter Jr. sa 13 ubačaja i 16 skokova. 


Oklahoma City Thunder su kod kuće sa 114-108 pobijedili Golden State Warriorse, a Danilo Gallinari je za pobjedu svoje momčadi u bacio 21 koš.


D’Angelo Russell je zabio 30 koševa, a Alec Burks je dodao 23 u trećem porazu zaredom za Warriorse.


New Orleans Pelicans su sa 115-110 bili bolji od Charlotte Hornetsa i to im je tek druga pobjeda u devet utakmica. Predvodio ih je Brandon Ingram sa 25 koševa, dok je Devonte’ Graham bio najbolji pojedinac Hornetsa sa 24 ubačaja.