Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
5. prosinca 2019.
Prljava tajna

ŽIVOJINOVIĆI IZBAČENI IZ STANA U AMERICI Mjesecima nisu plaćali najam za luksuzni apartman na Floridi

Lepa Brena i Slobodan Živojinović / Snimio Ivica TOMIĆ
Lepa Brena i Slobodan Živojinović / Snimio Ivica TOMIĆ
Autor:
Objavljeno: 21. studeni 2019. u 19:23 2019-11-21T19:23:00+01:00

Suprug i posinak Lepe Brene završili na sudu u Miamiju jer vlasniku nekretnine nisu podmirili dug

Obitelj Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića živi na visokoj nozi, ali zato kao zmija noge kriju da ne plaćaju račune. Ali ne samo u Srbiji nego i u Americi, koja im je već godinama „druga kuća“, piše Kurir.

Naime, Filip Živojinović i njegov otac Slobodan Živojinović istjerani su iz stana na Floridi 2010. godine jer mjesecima nisu plaćali najam. Suprug i posinak Lepe Brene unajmili su nekretninu na Bay Roadu u Miamiju, ali kako nisu podmirivali svoje obaveze, vlasnik nekretnine im je dao otkaz.

Zbog toga što nisu podmirili dug, Slobodan i Filip su s vlasnikom te nekretnine u Americi i završili na sudu. U prilog tome svjedoči dokument u čiji posed je došla redakcija Kurir Starsa. U sudskim spisima navodi se da je sudac 4. siječnja 2010. Živojinovićima naložio da napuste objekt. Otac i sin taj dokument nisu potpisali.

- Mislim da nisu ni bili na tom ročištu, ali bez obzira na to, sud postupa po tužbi. To je bilo prije 10 godina, ali i dalje se taj dokument nalazi u sistemu tamošnjih organa. I otac i sin su se ponijeli neodgovorno i nisu plaćali najam, zato su i izbačeni iz stana. Nije to ozbiljan prekršaj, ali svakako se vodi kao protuzakonito djelo. Svi koji unajmljuju stanove u Americi imaju ugovore s osobama koje ih rentiraju, a u ovom slučaju su se Boba i Filip baš izblamirali - priča Kurirov izvor iz SAD-a i dodaje da dug nije podmiren do današnjeg dana.

- Da su to regulirali, to bi na tom papiru pisalo. Međutim, kao što vidite, i dalje je otvoreno. Sud je naložio da se isele i više nemaju pravo boraviti u toj nekretnini. Moguće da se nisu odazivali na pozive suda jer žive u Srbiji. Taj slučaj ne može zastarjeti jer je tamo zakon drugačiji. Pretpostavljam da se nešto dogodilo između vlasnika te nekretnine i Bobe i njegovog sina, pa su završili na sudu - kaže Kurirov izvor.

Filip Živojinović posljednjih godina rijetko odlazi za Ameriku. Iako je tamo završio koledž, on je odabrao živjeti u Srbiji. Sa suprugom Aleksandrom Prijović je otvorio restoran, a sudjeluje i u njenoj karijeri.

Otkako je postao otac, nasljednik Slobodana Živojinovića se posvetio obitelji. Zasad nemaju namjeru napustiti Srbiju, ali će njihov sin vjerojatno završiti škole u Americi, kao što je to slučaj bio s Filipom i njegovim bratom Stefanom.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.