Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
23. travnja 2019.
Traže se stanari

Opet sudar reality showova: Veliki brat uskoro na RTL-u, Farma opet na Novoj

Opet sudar reality showova: Veliki brat uskoro na RTL-u, Farma opet na Novoj
Opet sudar reality showova: Veliki brat uskoro na RTL-u, Farma opet na Novoj
Autor:
Objavljeno: 24. rujan 2017. u 7:39 2017-09-24T07:39:56+02:00

ZAGREB Najdugovječniji i rado gledan reality u Hrvata, RTL-ov Big Brother, u noći s četvrtka na petak uputio je i opet naokolo poziv koji kaže: »BB traži nove stanare! Prijavi se!« Traže se stanari za devetu sezonu Velikog brata, a kako se neslužbeno doznaje, već te prve noći od javnog poziva na adresu RTL-a je stiglo petstotinjak prijava.

Kako, pak, poručuje kratki video uradak u kojem Antonija Blaće vabi na prijavu, traže se ljudi snažne osobnosti, čvrstih stavova, natjecateljskog duha, s malo ludosti i hrabrosti. Ono što video vab ne spominje jest da će baš ona biti voditeljica devete sezone, baš kao i to da će BB kuća biti tu, kod nas, na hrvatskom tlu. Nije tajna, dakako, da će pobjednika čekati bogata novčana nagrada, makar još uvijek tajna bila koliko je novca u pitanju.

S druge strane, kako se neslužbeno da doznati, i Nova TV kani opet emitirati reality po kojem je znana, onaj zvan Farma, taman da nacija može uživati u sudaru dvaju reality svijetova. Što se pak javnog servis tiče, tu se čeka ako ništa prva analiza uspješnosti jesenje sheme. Kuloari međutim, već računaju. Pače, neslužbeno se tvrdi da ovog prvog tjedna emitiranja jesenske sheme gledanost Prvog programa HRT-a od 13 sati pa do kviza Potjera, nije dohvatila ni dva posto.

Pače, navodno je bilo dana od istinskih presedana kada je od svega novoga na Prvom bio gledaniji HRT 3, recimo stara dobra western serija »Miris baruta« u kojoj se mudri maršala Dillona, koji je na čelu Dodge Cityja, na dnevnoj bazi suočava s problemima oko stoke, pucnjava, tučnjava te prijevara svake vrste. Istina ili ne, dovoljan je to razlog da se službeni rezultati s nestrpljenjem iščekuju. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Tommy zna što voliš