Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
15. studenoga 2019.
Glumački talent

Nova uloga popularnog voditelja: Zoran Šprajc glumit će inspektora u "Pogrešnom čovjeku"

Foto RTL
Foto RTL
Autor:
Objavljeno: 6. listopad 2018. u 16:56 2018-10-06T16:56:14+02:00

ZAGREB Britkim komentarima Zoran Šprajc osvojio je televizijsku publiku, a sada je dobio priliku pokazati i svoj glumački talent. Naime, Šprajc će se u sljedećim nastavcima serije »Pogrešan čovjek« koja se od ponedjeljka do petka prikazuje na RTL-u, pojaviti u ulozi inspektora Tomasa. Upravo njegov lik ima važnu ulogu za razvoj daljnjeg odnosa glavnih likova u seriji.
– Uvijek sam htio neku ulogu, a da to nije uloga voditelja neke emisije. Imao sam već nekog glumačkog iskustva, ali kad igrate voditelja informativnih emisija, onda to i nije gluma nego moj primarni posao. Kad su mi ponudili ulogu u »Pogrešnom čovjeku«, samo sam pitao: »Je l' voditelj vijesti?«. Čim su rekli da ću igrati inspektora, nije bilo premišljanja, priča Šprajc i dodaje da se tek sad uvjerio kako glumački posao nije nimalo lak.

– Očekivao sam da je ovaj posao bijeli kruh s mekanim koricama, a kad ono – kruh sa sedam tvrdih kora. Imam tri scene i junački sam se namučio da sve odradim i naučim kako treba, kaže Šprajc.
Kreativna producentica serije Jelena Veljača za Šprajca ima samo riječi hvale.

– Impresionirana sam, talentiran je i super reagira. Vrlo je samopouzdan i profesionalan, nije čak tražio ni prevelike upute. Samo sam mu kratko objasnila kontekst scene koju snima s Ivanom Roščić i to je teklo vrlo jednostavno. Predviđam mu blistavu glumačku budućnost, kroz smijeh kaže Veljača.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.