Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
19. veljače 2020.
Lucifer

Krenula nova sezona serije koju su spasili obožavatelji: "Najbolji poklon ikada!"

FOTO/Wikimedia Commons
FOTO/Wikimedia Commons
Autor:
Objavljeno: 8. svibanj 2019. u 20:44 2019-05-08T20:44:00+02:00

Nova sezona "Lucifera" je upravo započela s prikazivanjem na Netflixu. 

Detektivska serija "Lucifer" s elementima komedije, drame i nadnaravnog, započela je s prikazivanjem 2015., a nakon tri sezone je otkazana od strane Foxa.

Serija je tijekom sezona privukla mnoštvo obožavatelja, a britanski je glumac Tom Ellis (Lucifer) na jedinstven način portretirao palog anđela. 

Pokretač serije je ideja o Luciferovoj dosadi u paklu zbog koje se vrag odlučiti doseliti u Los Angeles. Lucifer je prikazan kao "playboy" koji u grad dolazi s misijom otvaranja noćnog kluba, a sve kulminira njegovim priključivanjem detektivskoj ekipi i L.A. policiji. 

Nakon otkazivanja serije, obožavatelji su pokrenuli masovnu kampanju spašavanja "Lucifera". 

Oznaka #SaveLucifer dovela je do toga da je seriju uzeo Netflix, na kojem je danas i krenulo prikazivanje četvrte sezone. 

Glavne zvijezde serije i dalje su Tom Ellis, Lauren German i Kevin Alejandro.

Vijest je objavljena na Netflixu i službenoj Facebook stranici serije, a obožavatelji su više nego sretni, što dokazuje dvadeset tisuća "lajkova" i nekoliko stotina komentara u vrlo kratkom vremenu. 

FOTO/Facebook

"Upravo gledam! Blagoslovljen Netflix zbog ovoga!", "Veliko hvala Netflixu što su spasili ovu genijalnu seriju i nisu nas razočarali" i "Najbolji rođendanski poklon ikad", samo su neki od sretnih komentara ispod objave.

FOTO/Facebook

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.