Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
15. studenoga 2019.
Ljudski emoji oblik

Fanovi u šoku! Genijalna Chelsea Peretti napušta humorističnu seriju "Brooklyn 99"

Foto Facebook
Foto Facebook
Autor:
Objavljeno: 5. listopad 2018. u 7:43 2018-10-05T07:43:52+02:00

Velik gubitak za jednu od najboljih humorističnih serija posljednjih godina koja je, nakon drama s nastavkom prikazivanja, izgubila omiljenu članicu postave- Chelseu Peretti.

Chelesa Peretti napušta humorističnu seriju Brooklyn 99, a fanovi diljem svijeta u šoku i nevjerici pozdravljaju se od genijalnog lika Gine Linetti „utjelovljenja 100 emojia” koja je dala neizmjeran doprinos jednoj od najboljih serija koje se posljednjih godina prikazuju na malim ekranima.

Za hrvatsku publiku seriju od prošle godine prikazuje HRT2, a prve četiri sezone dostupne su i na Netflixu.
Nakon nedavne drame u kojoj je najavljeno da FOX neće potpisati šestu sezonu humoristične serije, neočekivano glasna internetska pobuna diljem svijeta - u kojoj su sudjelovale brojne zvijezde i političari - iznjedrila je borbu medijskih kuća koje su htjele preuzeti kormilo nad, očito vrlo popularnom serijom. Čast je na kraju pristala NBC-u, kući koja je svojevremeno odbila pilot epizodu serije.

Humoristična serija o zamišljenoj policijskoj jedinici u New Yorku, "Brookyn Nine-Nine", ispolirala je komični pristup čije je temelje davnih dana udarila serija "Office", a paleta jedinstvenih i sjajno izgrađenih likova, na čelu s detektivom Jakeom Peraltom kojeg glumi nekadašnji SNL-ovac Andy Samberg, okupila je rijetko uigranu ekipu čiji je stil i humor kroz sezone postajao sve boljim.

Kraljica postave u mnogim je slučajevima bila upravo Gina Linetti, administrativna službenica koja je u sebi nosi sve najbolje od emoji-gif-meme kulture društvenih mreža, a njen je gubitak, s obzirom na to kako je na svoj uvrnuti način povezivala postavu, teško nadoknadiv za seriju u cijelosti.

Svoj odlazak iz serije Peretti je najavila na svom Twitteru, uz naznake da postoji mogućnost povremenih gostovanja i u budućnosti.

Foto Twitter

Preko svog Twittera s Chelsea Peretti oprostio se i kreator serije Dan Goor.

- Od trenutka kada smo Mike Schur i ja odlučili napraviti ovu seriju, željeli smo da Chelsea Peretti bude njen dio, i to će ona uvijek biti. Donijela je tako sjajnu, urnebesnu i jedinstvenu interpretaciju Gine Linetti, što ne čudi budući da je ona jedna od najsmješnijih osoba u povijesti. Zbilja smo se trudili stvoriti priču u kojoj će njen odlazak odgovarati karakteru koji se može opisati samo kao "ljudsko utjelovljenje 100 emojia". Premda je tužno vidjeti člana obitelji koji odlazi, tako smo ponosni na Chelseu i sve što je pred njom. Također, znam da ovo nije zadnje što ćemo vidjeti od Gine Linetti. Mislim, svojevremeno ju je pregazio autobus, a s posla je izostala samo tjedan dana", zaključio je Goor.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.