Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
29. ožujka 2020.
U Kostreni

Sutra počinje Rijeka Tattoo Expo: Stiže 66 umjetnika tinte iz 15 zemalja

iStock foto
iStock foto
Autor:
Objavljeno: 24. studeni 2016. u 10:28 2016-11-24T10:28:07+01:00

Tijekom tri dana konvencije, tattoo artiste očekuje natjecanje koje će svakog dana imati četiri kategorije, te dodatnu petu za najbolju tetovažu

RIJEKA U petak u podne, u Sportskoj dvorani Kostrena bit će otvoren Rijeka Tattoo Expo. Ovogodišnje izdanje okupit će dosada najveći broj umjetnika tetovaže – njih 66 iz 15 europskih zemalja. Tijekom sva tri dana konvencije artiste očekuje natjecanje koje će svakog dana imati četiri kategorije te dodatnu, petu, u nedjelju, za najbolju tetovažu Expa.

Osim toga, posjetitelji će imati priliku uživati i u popratnom zabavnom programu – nastupima plesnih skupina, pole danceu, nastupima glazbenih izvođača, mađioničara, capoeira showu… Zabavni program počinje svakog dana u 16.30 sati i traje do proglašenja pobjednika natjecanja koje je zakazano za 21 sat, a u nedjelju za 19.30.

Ovogodišnji Rijeka Tattoo Expo ima i humanitarni karakter pa će se tako tijekom konvencije prikupljati donacije za dvije kostrenske obitelji koje imaju djecu s poteškoćama u razvoju. Akcija započinje u petak, a nastavlja se i kroz prosinac na manifestacijama Mikulna u Kostreni te 38. Ri Rock festivalu.

Akcija doniranja održava se u suradnji s Turističkom zajednicom Općine Kostrena, Udrugom Ri Rock i NL Professional Hairdresser & Barber Shopom. Ulaznice za Rijeka Tattoo Expo mogu se kupiti na ulazu u Sportsku dvoranu. Cijena jednodnevne ulaznice je 30 , trodnevne 40 kuna. Vrata se u petak otvaraju u 12 sati, a u subotu i nedjelju u 10 sati.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.