Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
19. veljače 2020.
Mariah Carey

Zanosna pjevačica otkrila što radi tijekom blagdana: "Gora sam od svoje djece"

Zanosna pjevačica otkrila što radi tijekom blagdana: "Gora sam od svoje djece"
Zanosna pjevačica otkrila što radi tijekom blagdana: "Gora sam od svoje djece"
Autor:
Objavljeno: 4. prosinac 2019. u 8:17 2019-12-04T08:17:50+01:00

Toliko je uzbuđena tijekom blagdana da tri dana ne prestaje kuhati.

Mariah Carey (49) je strašno posvećena blagdanima, a kaže da ima više božićnog duha od svojih osmogodišnjih blizanaca Moroccana i Monroe koje ima s bivšim suprugom Nickom Cannonom, prenosi New York Post. 

U videu za GQ pjevačica je s javnosti podijelila svojih deset glavnih božićnih stvari.  U crvenoj haljini i prepuna nakita, Carey kaže da voli stare božićne specijale poput "Rudolfa" iz 1964. godine i "Frosty the Snowman". 

"Sve ih gledam. Doslovno sam kao maleno dijete na Božić, vjerojatno više nego djeca oko mene. Gora sam od svoje djece", kazala je. 

Carey je nedavno osvojila i treći svjetski rekord Guinnessa za hit “All I Want for Christmas Is You. Dodaje da blagdane provodi u snježnom Aspenu već "dugo, dugo vremena" te da tamo čak susretne i sobove. Otkrila je i da je najbolja prijateljica Djeda Božićnjaka. 

"Uvijek vidim Djeda Božićnjaka. Tamo je. Pričamo. Možda mislite da ovo izmišljam, ali istina je. Znate, ja sam kao vruća linija za Djeda Božićnjaka tako da ako netko želi razgovarati s njime, neka mi pošalje poruku i sredit ćemo sve", kaže pjevačica. 

Toliko je uzbuđena tijekom blagdana da tri dana ne prestaje kuhati. Od 23. do 25. prosinca kuha mnoštvo jela, uključujući i neimenovani recept kojeg je naslijedila od svog oca. 

"Ljudi ne vjeruju da kuham, misle da lažem. To me opušta jer ne razmišljam o poslu. Ne razmišljam ni o čemu drugome", otkriva Carey.

Otkrila je i svoj tajni sastojak za recept. "Ljubav, dragi - ljubav. Morate kuhati s ljubavlju. Ako ne kuhate s ljubavlju, neće biti dobrog okusa", kaže. 

Carey će svoju godišnju turneju "All I Want for Christmas" na Madison Square Gardenu započeti 15. prosinca. Pjevačica je otkrila i da se strašno uznemiri ako božićna glazba ne svira čim se probudi. "Poludim", kaže Carey. Jedna od njezinih najdražih božićnih skladbi je "Santa Claus Go Straight to the Ghetto", Jamesa Browna iz 1968. godine. 

Iako inače obožava dijamante, tijekom Božića nosi rubine. 

Vesela pjevačica kaže da odbaci negativnost i prihvati "opipljivi osjećaj nostalgije" dok provodi blagdane s obitelji. 

"Zahvalna sam što sam blagoslovljena tim osjećajem kojeg nemam tijekom čitave godine. Zato mi je Božić vrlo važan i svi u mojoj blizini će uvijek razumjeti da se to mora događati, a ako to nemam u ovom trenutku, ostatak godine ne znači ništa", otkrila je.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.