Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 26
Sutra: 9° 9° 26
25. siječnja 2020.
Meghan Markle

Budućoj kraljevskoj snahi čitali su iz stopala i napravili detaljni profil osobnosti

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Autor:
Objavljeno: 16. travanj 2018. u 9:10 2018-04-16T09:10:21+02:00

Da se kraljevska obitelj promatra od glave do pete, to je već svakom jasno, ali najnovija teza pretpostavlja čak i da se karakter i osobnost mogu saznati i iz  stopala.

Daily Mail piše kako su stručnjaci, koji se bave čitanjem stopala prema drevnoj kineskoj ideji da se različite točke na stopalu odnose na različite aspekte mozga, proučili su i britansku kraljevsku obitelj. Iza svega, međutim, postoji i ozbiljna studija glasovitog nizozemskog akademika Imre Somogyi, koji je proučavao više od 5.000 stopala prije objavljivanja svoje knjige »Reading Toes«.

Prema drevnim učenjima desna noga predstavlja prošlost, a lijeva predstavlja sadašnjost. Ukoliko nema puno razlika znači da je osoba dosljedna. Ako se pak stopala razlikuju znači da se osoba promijenila vremenom.

Prema čitačima stopala buduća kraljevska snaha Meghan ima izduženi drugi prst, što znači da ima urođene osobine vodstva, a kratki palac ukazuje kako je multitasker.

Njezina kratka nožica govori kako voli zabavu, te ukazuje na njenu nekonvencionalnost i buntovnost, ali ipak ne previše ekstremnu.

Mliječni jastučić koji se naliježe ispod Meghaninog nožnog prsta ukazuje na osobinu koja bi mogla biti korisna u njenom novom životu jer je taj dio zadužen za suosjećanje.

Meghanina stopala također upućuju na to da nije "debelokožac", ali ipak kritike koje dobije ne uzima previše k srcu jer sve što radi, radi u dobroj vjeri. Drugi i treći prst ukazuju i na to da je tvrdoglava.

Kako će buduća kraljevska snaha funkcionirati između pravila i protokola postavljenih od pradavnih vremena, sve će se uskoro vidjeti.

Zasad Meghan svojim osmjehom, a čini se i stopalima, osvaja sve više obožavatelja.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.